Mileva: Sipas një dëshmitari, një i mbijetuar është zhdukur

Vajza

Antarë i Respektuar
Dyzet e katër trupa u gjetën në vendin e përplasjes së autobusit, pavarësisht pretendimeve se të paktën 45 njerëz u vranë në aksident, tha zëdhënëse e kryeprokurokurorisë bullgare, Siika Mileva.
Kështu është matematika e thjeshtë që kemi të dhëna se në autobus ishin 52 pasagjerë. Ne gjetëm 44 kufoma, 7 persona, 4 burra dhe 3 gra u shtruan në spital. Enigma e madhe mbetet – ku është personi i tetë? Ne punojmë sipas atij versioni, nuk duam të ngatërrojmë publikun. “Mund të jetë edhe një deklaratë e papërshtatshme nga një dëshmitar okular”, tha Mileva.

Siç shpjegoi ajo, një nga të mbijetuarit deklaroi kategorikisht se 8 persona u shpëtuan.

Kryehetuesi Sarafov e interpreton këtë dukuri si mundësi që njëri nga pasagjerët e autobusit të ketë kaluar në njërin nga tre autobusët e tjerë që ishin me atë të djegur.

“Për momentin është një enigmë për ne, por do të jetë objekt hetimi”, tha Sarafov.

Alsat
 
Ky informacione, të dërgon atje ku nuk e presin Shqiptarët , pse e them kët sepse . Logjika e shëndosh e njerzive, në baza analistike po na del që të jet drejt për drejt aktë Terrorist .nën 1. Nga 8 Udhëtarët e shpëtuar nga tragjedia udhëtari i pa indentifikuar i fundindit nuk dihet se kush është , pasi ka ikur nga Autobusi , nën.2 Shtatë persona arritën të thyenin xhamin e pasmë të autobusit dhe të dilnin nga ai i mbijetuan flakëve. Sipas dëshmisë së disa prej tyre, në autobus ka ndodhur një shpërthim dhe më pas ai është përplasur me parmakët e rrugës.nën 3 . Djegëja e autobusit për një kohë shum të shkurtur , dëshmitari bulgar në ven ngjarje tha se për për pak minuta mund të themi se djegëja ka ndodhur edhe me sekonda për mbrenda auotobusit nën .4 prokurorët bulgar, që merën me rastin e 44 viktimat të djegura dhe 8 persona që mbijetuan , af gjthsej kan qen 52 pasagjer në autobus .Njëri prej tyre që nuk dihet se kush është po kërkohet dhe sipas prokurorit bulgare, kan nisur hetimet për atë person që është mister.

(koment jo imi, por më pëlqeu të shpërndaj me juve)
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 33.3%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 33.3%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 11.1%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 3.7%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.4%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 11.1%
Back
Top