Mesazhi me i vecante..?

Jan shum
Nga njerez te ndryshem dhe i ruaj me shum xhelozi... as qe bohet fjal ti nxjerr ktu ?
 
  • Më pëlqen
Reactions: Ber
S'kam. Por edhe po pata, gjerat e veçanta i ruaj me fanatizëm :D
 
  • Më pëlqen
Reactions: Ber
Çdo mesazh është i veçantë në vete dhe kam plot. Kam një që do e veçoja nga të veçantët, por ndjesë për egoizmin ?
 
  • Më pëlqen
Reactions: Ber
Ai *mesazh* qe shpirti im mka lan te shkrujtme te pasqyra vogel qe perdor me i bo nje check up te plote surratit mos ka ndonje qime te teper ose nese po del ndonje pucer simpatike mu nlule tballit 🤣
 
Nga çuni 😍

Mos u frikëso të fillosh nga e para. Kësaj here nuk fillon nga një fund i shprazët, ti fillon nga përvoja.
684A9F02-0161-427B-BEC1-0A2443F4FE1A.png
 
Eshte nje mesazh nga mami te cilin ma dergoi me 20 nentor viti 2006. Nuk e kam te shkruar sepse teli nokia i vjeter i atehershmi me eshte prishur a humbur s'e di, por e di permendesh dhe sa here e kujtoj me perlot.
 
Back
Top