Me furgonin e Rilindjes, shoferi: Ishte sojë për një pasagjer

WxP

Antarë i Respektuar
Pas akuzave të Partisë Demokratike në Fier se një furgon i Rilindjes po shpërndante miell në qytet, pikërisht sot ditën e votimeve, vjen edhe reagimi shoferit. Ai është Emiljano Mali dhe thotë se furgonin e ka të licensuar për transport pasagjerësh. “Bëj çdo ditë linjën Libofshë- Fier. Edhe sot si gjithmonë bëra punën time. Zotëria […]

The post Me furgonin e Rilindjes, shoferi: Ishte sojë për një pasagjer appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top