Maliqi publikon SMS-të: Shikoni ç’po ndodh orët e fundit me votimet

WxP

Antarë i Respektuar
Deputeti Lefter Maliqi publikon në “Facebook” disa mesazhe, që tregojnë shantazhin dhe kërcënimet e socialistëve ndaj punonjësve të administratës, që të marrin pjesë në votime. Në mesazhin e tij, Maliqi shkruan se pjesëmarrja tregoi zhgënjimin dhe humbjen fatale të PS, duke shtuar se opozita e bashkuar po shkon drejt fitores së sigurt. Mesazhi i Maliqit: […]

The post Maliqi publikon SMS-të: Shikoni ç’po ndodh orët e fundit me votimet appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top