Makinat e dhimbjeve

Lauri

Anunnak
Perjudhe e erret: nje dyshim stregonerie, nje tradhti martesore, nje borxh i papaguar o cdo shkelje ligji e etike mund te ishte e mjaftueshme qe te perfundosh ne nje nga makinat e tmerrshme te torturave fizike.
Ne 3000 vjet turtura te dokumentuara qe nga Egjyptjanet e deri ditet moderrne: mizoria e xhelatit eshte justifikuar gjithmone per nje interes me te larte; per sigurimin i shtetit, ortodoksine religjoze, shkelje te moralit apo cdo gje tjeter, ku jeta njeriut nuk kish ate vlere superiore per te cilen akuzohej.
Dhe ngelet gjithmone e tmerrshme, e kote, dhe aspak prodhuese.Turtura, eshte vetem nje makine e dhimbjeve.

Protestantet ne nje lufte religjoni ne France

q1_zps2aed1c76.jpg


Rrahja e kembeve e njohur mjaft ne Europe ne Mesjete


q4_zps60baf834.jpg


Turtura nga me te ndryshme ndaj latineve te zene rob nga arabet

q2_zps3f03c36c.jpg

Korea 1900.Rrahja me thuper ne publik-qe me zene mend te tjeret..
q6_zps2a2e906a.jpg
 
Titulli: Makinat e dhimbjeve

Turture mbi nje piramide e perdorur ne Spanje

q5_zps3be94a14.jpg


Thyerja e kafkes ne Mesjete

q3_zps0470bab7.jpg

Pse me koke poshte? Viktima duhej te vuante sa me shume.


q8_zps5dafd08c.jpg

Mos e hap gojen po deshe. Ka mjete qe te detyrojne qe ta hapin derisa ta shkatrrojne fare

q5_zps6a0ac471.jpg
 

Attachments

 • q5_zps3be94a14.jpg
  q5_zps3be94a14.jpg
  74.8 KB · Shikime: 0
 • q3_zps0470bab7.jpg
  q3_zps0470bab7.jpg
  57.9 KB · Shikime: 0
 • q8_zps5dafd08c.jpg
  q8_zps5dafd08c.jpg
  150.4 KB · Shikime: 0
 • q5_zps6a0ac471.jpg
  q5_zps6a0ac471.jpg
  120.1 KB · Shikime: 0
 • q5_zps3be94a14.jpg
  q5_zps3be94a14.jpg
  74.8 KB · Shikime: 0
 • q3_zps0470bab7.jpg
  q3_zps0470bab7.jpg
  57.9 KB · Shikime: 0
 • q8_zps5dafd08c.jpg
  q8_zps5dafd08c.jpg
  150.4 KB · Shikime: 0
 • q5_zps6a0ac471.jpg
  q5_zps6a0ac471.jpg
  120.1 KB · Shikime: 0

Attachments

 • q7_zps7cacfa15.jpg
  q7_zps7cacfa15.jpg
  42.3 KB · Shikime: 0
 • q1_zps61b4dcfe.jpg
  q1_zps61b4dcfe.jpg
  51.2 KB · Shikime: 0
 • ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  98.7 KB · Shikime: 0
 • q7_zps7cacfa15.jpg
  q7_zps7cacfa15.jpg
  42.3 KB · Shikime: 0
 • q1_zps61b4dcfe.jpg
  q1_zps61b4dcfe.jpg
  51.2 KB · Shikime: 0
 • ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  98.7 KB · Shikime: 0
Redaktimi i fundit:
Titulli: Makinat e dhimbjeve

Laur na ngrite humorin lol

ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
q8_zps5dafd08c.jpg


Kto te dyja mbojn te vuj edhe pa i provu
 

Attachments

 • ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  98.7 KB · Shikime: 0
 • q8_zps5dafd08c.jpg
  q8_zps5dafd08c.jpg
  150.4 KB · Shikime: 0
 • ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  ajeed1500x1000_zpsc7059baa.jpg
  98.7 KB · Shikime: 0
 • q8_zps5dafd08c.jpg
  q8_zps5dafd08c.jpg
  150.4 KB · Shikime: 0

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top