Majko mesazh politikës: Nga 1 korriku, të ulemi në bisedime

WxP

Antarë i Respektuar
Edhe ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, iu është bashkuar sot votimeve, duke hedhur votën e tij në kuti. Majko ka votuar në qendrën e tij të votimit në Liceun Artificial “Jordan Misja”. Pas votimit, ministri dha dhe një mesazh, duke e vlerësuar procesin të qetë dhe normal. “Është një ditë e qetë, normale. […]

The post Majko mesazh politikës: Nga 1 korriku, të ulemi në bisedime appeared first on Balkanweb.com - News24.
 

Ketrush

Anëtar i ri
Top