Lulelakër në tigan

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Përbërësit

- 1 lulelakër e mesme
- 1 qepe
- 1 thelbi hurdhe
- 50 gr mortadel
- 4 luge vaj
- 1/2 gote vere te bardhe
- lëng vegjetal
- kripe, piper

Përgatitja

Ndani lulelakrën ne copa, qëroni qepen dhe hurdhën dhe grijini se bashku me mortadelen, me pas skuqini me pak vaj. Pas disa minutash bashkoni dhe lulelakrën dhe lëreni për pese minuta ne zjarre te vogël për tu aromatizuar. Shtoni verën, kriposini dhe aromatizojini me piper. Mbulojini me një kapak dhe lëreni ne zjarre dhe për 20 minuta. Nëse vera do te avulloje shtoni pak lëng vegjetal. Vëreni lulelakrën ne një pjate dhe shërbejeni.

2b34b79c-2bc7-4c8c-8870-034f7832288a---0-.jpg
 
Titulli: Lulelakër në tigan

Te zjejme mortadelen 20 min??
nuk do ishte mire ta shtojme 5 min e fundit??

Cere na bone o Pinke na fulliqe me kto recetomanite e tuja☆☆☆☆☆ lol
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Nje veshtrim, nje dashuri.

    Votat: 5 21.7%
  • 2-Agim shpërthyes

    Votat: 2 8.7%
  • 3-Për të voglën

    Votat: 1 4.3%
  • 4-Qiriu pa fjalë

    Votat: 4 17.4%
  • 5-Për të satën herë ….

    Votat: 2 8.7%
  • 6-Tik tak.

    Votat: 3 13.0%
  • 7-Nuk je më vetëm.

    Votat: 6 26.1%
Back
Top