PiNkY
Anëtar i Nderuar
Përbërësit
- 1 lulelakër e mesme
- 1 qepe
- 1 thelbi hurdhe
- 50 gr mortadel
- 4 luge vaj
- 1/2 gote vere te bardhe
- lëng vegjetal
- kripe, piper
Përgatitja
Ndani lulelakrën ne copa, qëroni qepen dhe hurdhën dhe grijini se bashku me mortadelen, me pas skuqini me pak vaj. Pas disa minutash bashkoni dhe lulelakrën dhe lëreni për pese minuta ne zjarre te vogël për tu aromatizuar. Shtoni verën, kriposini dhe aromatizojini me piper. Mbulojini me një kapak dhe lëreni ne zjarre dhe për 20 minuta. Nëse vera do te avulloje shtoni pak lëng vegjetal. Vëreni lulelakrën ne një pjate dhe shërbejeni.
- 1 lulelakër e mesme
- 1 qepe
- 1 thelbi hurdhe
- 50 gr mortadel
- 4 luge vaj
- 1/2 gote vere te bardhe
- lëng vegjetal
- kripe, piper
Përgatitja
Ndani lulelakrën ne copa, qëroni qepen dhe hurdhën dhe grijini se bashku me mortadelen, me pas skuqini me pak vaj. Pas disa minutash bashkoni dhe lulelakrën dhe lëreni për pese minuta ne zjarre te vogël për tu aromatizuar. Shtoni verën, kriposini dhe aromatizojini me piper. Mbulojini me një kapak dhe lëreni ne zjarre dhe për 20 minuta. Nëse vera do te avulloje shtoni pak lëng vegjetal. Vëreni lulelakrën ne një pjate dhe shërbejeni.