Lufta midis Demit dhe Luanit

ViktoriA~

Antarë i Respektuar
Uaa e un kujtova se kto dy shenja shkonin me mire me njera tjetren se me viergen ?
 

Jetmira

V.I.P
Qysh fiton luani,kur demi është krijesë e fortë.
Kam parë njëherë një video në internet ku një bufalo e kapi luanin me anë të brinjëve,dhe e hodhi në ajër.
Masanej luani zbutet në cirk kurse demi jo.
Luani nuk është aq kafshë e fortë jo.
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
Qysh fiton luani,kur demi është krijesë e fortë.
Kam parë njëherë një video në internet ku një bufalo e kapi luanin me anë të brinjëve,dhe e hodhi në ajër.
Masanej luani zbutet në cirk kurse demi jo.
Luani nuk është aq kafshë e fortë jo.
Fiton kur e han moj😝
Luani mbret eshte akoma apo harruat gje🤔
 
Top