Laert Vasili: Veshja e Ramës për t’u pasur zili,SPAK ‘zhduk’ shumë politikanë

WxP

Antarë i Respektuar
Aktori Laert Vasili komentoi procesin zgjedhor në studion e “Neës24”, duke e cilësuar atë shumë të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë. Sipas tij, sot është një kthesë e madhe për Shqipërinë, pasi populli ka zgjedhur të votojë që të nesërmen të jetë në gjendje të ketë llogaridhënie dhe llogarimarrje nga pushteti vendor. “U përgënjeshtrua […]

The post Laert Vasili: Veshja e Ramës për t’u pasur zili,SPAK ‘zhduk’ shumë politikanë appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top