Arfenilla
Themelues i Forumit
Ne ket teme keni mundesin te sjellin receta te ndryshme nga gatimi gjerman..
Gratin patate me salcice Regensburg (salcice) në pjellë lakër
Përbërja recetë:
patate
gjalpë
qumësht
2 vezë
Qepë të gjelbër (optional)
Lakër turshi
1 karotë
Mustardë
Domate paste
Salcice (shpikachki)
Teknologji recetë:
Boil patate, shtoni gjalpë, qumësht dhe 2 vezë.
Ju mund të shtoni onions copëtuar finely gjelbër. Bëni patate pure.
Mix mirë, të vënë në një qese, dhe shtrydh si krem.
Tre karrota në një rende gjobë, përzierje me një lakër turshi pak dhe zierje në një tigan. Në fund shtoni mustardë pak dhe paste domate. Shuar në mënyrë që Vodicka mbetur.
Salcice pak skuqura në krye për të bërë shkurtime, mënyrë që të mos dilnin.
Në formën e lakër vë në salcice dhe patate të saj.
.

Gratin patate me salcice Regensburg (salcice) në pjellë lakër
Përbërja recetë:
patate
gjalpë
qumësht
2 vezë
Qepë të gjelbër (optional)
Lakër turshi
1 karotë
Mustardë
Domate paste
Salcice (shpikachki)
Teknologji recetë:
Boil patate, shtoni gjalpë, qumësht dhe 2 vezë.
Ju mund të shtoni onions copëtuar finely gjelbër. Bëni patate pure.
Mix mirë, të vënë në një qese, dhe shtrydh si krem.
Tre karrota në një rende gjobë, përzierje me një lakër turshi pak dhe zierje në një tigan. Në fund shtoni mustardë pak dhe paste domate. Shuar në mënyrë që Vodicka mbetur.
Salcice pak skuqura në krye për të bërë shkurtime, mënyrë që të mos dilnin.
Në formën e lakër vë në salcice dhe patate të saj.
.
Redaktimi i fundit: