Krijimet e muajit Mars 2020

Krijimet e muajit Mars 2020


  • Totali i votuesve
    31
  • Poll closed .

Desa

Felix Culpa
S/M
Urime @Vvetoni ? të dhash pikën e parë për vend të parë.
Urime edhe juve të tjerëve dhe të gjithë e meritoni vendin e parë për ndjenja dhe mënyra unike në të shprehur.?
 

Didi

C'est la vie.
Shumë urime @Vvetoni gëzohem që fitoi 1 dhe që qënka e jotja. Ishte dashuri me lexim të parë!
 

Hera

Banned
Urime @Vvetoni ishte ajo qe votova ....suksese e muajin tjeter
 
Top