Klosi: Objektivi është arritur, zgjedhjet u bënë më 30 qershor

WxP

Antarë i Respektuar
TIRANE Për ministrin e Turizmit Blendi Klosi, objektivi i PS në këto zgjedhje, të cilat ishin dy, është realizuar. Klosi iu përgjigj edhe akuzave të PD-së për një rritje fiktive të numrit të pjesëmarrësve. “Objektivat kanë qenë dy: realizimi i zgjedhjeve me standarde dhe bërja e tyre më 30 qershor. Objektivat e tjera po i […]

The post Klosi: Objektivi është arritur, zgjedhjet u bënë më 30 qershor appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top