Jep një puthje dikujt.

Dita botërore e puthjes 13 prill.
FB_IMG_1649878914195.jpg
"Më jep një mijë puthje dhe njëqind të tjera, dhe akoma një mijë e njëqind të tjera;
kur të kemi mijëra të tillë, do të bëjmë një tufë të madhe duke i përzier në mënyrë që askush të mos na ketë zili.
Një numër kaq i madh puthjesh" 💋
(Venus dhe Adonis)

Sot puth dikë. 💋

download (8).jpeg
Giornata-mondiale-del-bacio-2021-frasi-1.jpg
hayez-il-bacio_01.jpg
titanic_bacio_fermo2.jpg
tumblr_mboxbnha601qhn144o1_1280-scaled.jpg
 
@NGU dritee, voglushen @Vajza dhe pikanten e Fv-se @VIP .
I Love You Smile GIF by corgiyolk
 
Top