Jep një puthje dikujt.

Dita botërore e puthjes 13 prill.
FB_IMG_1649878914195.jpg
"Më jep një mijë puthje dhe njëqind të tjera, dhe akoma një mijë e njëqind të tjera;
kur të kemi mijëra të tillë, do të bëjmë një tufë të madhe duke i përzier në mënyrë që askush të mos na ketë zili.
Një numër kaq i madh puthjesh" 💋
(Venus dhe Adonis)

Sot puth dikë. 💋

download (8).jpeg
Giornata-mondiale-del-bacio-2021-frasi-1.jpg
hayez-il-bacio_01.jpg
titanic_bacio_fermo2.jpg
tumblr_mboxbnha601qhn144o1_1280-scaled.jpg
 
Ahahhaha kjo është temë puthjesh 🤷
"Keni për t'i thënë diçka dikujt" është një temë tjetër 😜
Epo ngordhç pra.
Desha me te than qe kur te puth do e fshi buzekucin.
Dhe cfare lloj puthje pelqen ? Se helbete .🤷‍♀️
Iku nashti 🙈
 
Si thosh Semi
Mos u kthe,mos u kthe 🥱

Ps: paskam ngatrruar temë
earthquake GIF
 
Top