Interneti me shpejtësi prej 1 Gbps godet Japoninë

_King_Arthur_

Mbret i Elbasanit
Interneti me shpejtësi prej 1 Gbps godet Japoninë


Nëse rastësisht do të kishim jetuar në Japoni, me siguri do të ishim në mesin e të parëve të cilët do të parapaguheshin për shërbimin më të ri të operatorit të telefonisë mobile KDDI. Shpejtësia prej 1 Gbps do të na i plotësonte të gjitha nevojat tona për internet.

Në ditët e sotme kur ka oferta të shumta multimediale nga shërbimet e shumta të internetit, është e domosdoshme që të kemi lidhje stabile dhe të shpejtë të internetit. Nuk është se ne ankohemi tepër me lidhjet që na i ofrojnë tek ne me vite, mirëpo ajo çfarë ofron operatori japonez i telefonisë mobile KDDI është larg çdo paramendimi.

KDDI, në fakt, nga 1 tetori u ofron klientëve shtëpiak mundësinë e zgjedhjes së shkarkimit (download) dhe ngarkimit (upload) deri në shpejtësinë maksimale prej 1 Gbps. Vetëm sa për krahasim, operatori në fjalë deri më tani u ka ofruar klientëve shtëpiak shpejtësinë maksimale prej 100 megabitë për sekondë.

Të gjithë japonezët të cilët e duan këtë dhe me atë rast nënshkruajnë marrëveshje dyvjeçare për lidhjen e internetit me shpejtësi prej 1 Gbps mund të kënaqen me çmimin prej 38 eurosh në muaj. Po zhvendosemi në Japoni!


KDDIو ?ه¼?ن¼?社――Designing The Future
 
Të gjithë japonezët të cilët e duan këtë dhe me atë rast nënshkruajnë marrëveshje dyvjeçare për lidhjen e internetit me shpejtësi prej 1 Gbps mund të kënaqen me çmimin prej 38 eurosh në muaj. Po zhvendosemi në Japoni!

Endrra e cdo hackeri qe te kete nje shpejtesi interneti te tille.

Sa me fat jan fytyre verdhet :(
 
Endrra e cdo hackeri qe te kete nje shpejtesi interneti te tille.

Sa me fat jan fytyre verdhet :(

Para 15 vjeteve hakerat te benin gropen me shpejtesi dial-up (54Kbps)
Nuk mendoj se eshte pune shpejtesie interneti
Diferenca eshte se si me 54Kbp si me 1Gbp prape ben kerdi
Ndryshon vetem shpejtesia me te cilen e ben.
 
Titulli: Interneti me shpejtësi prej 1 Gbps godet Japoninë

e bre kta japonezt shume te zgjuar me pas ket rrjet 1gbps au krejt Kosoven e kisha download
 
Ne 2009 1gbps, e ne 2023 as gjysma e saj 🤔Screenshot_20230608_213603_com.internet.speedtest.check.wifi.meter_edit_138323046201348.jpg
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top