Ilenia në Grande Fratello, gjimnastikë apo striptizëm?!

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P
49446.jpg

Shtëpia e Grande Fratello 12 është shndërruar në një pasarelë mode dhe jo vetëm kaq. Femrat protagoniste kanë shfrytëzuar rastin të tregojnë linjat trupore në disa raste me aktivitetin e përditshëm në shtëpi. Më herët keni patur rastin të shikoni femrat në bikini teksa bënin banjo por këtë herë është Ilenia e cila bën gjimnastikë. (er.cu/BalkanWeb)

49445.jpg


49444.jpg


49443.jpg


49442.jpg


49441.jpg
 

Hartini

Antarë i Respektuar
Titulli: Ilenia në Grande Fratello, gjimnastikë apo striptizëm?!

Po te dyja nga pak mundohet ti beje goca mo , ç'te keqe ka !!!
 
Top