Historike, Trump shtrëngon duart me Kim Jong Un në kufirin mes Koreve

WxP

Antarë i Respektuar
Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, dhe presidenti i Koresë Veriore, Kim Jong-un, kanë shtrënguar duart në kufirin mes Koresë se Veriut dhe Koresë se Jugut. Pas takimit historik në kufirin mes dy shteteve, presidenti amerikan tha se është nder shumë i madh për të që ndodhet në atë vend. “Kemi një […]

The post Historike, Trump shtrëngon duart me Kim Jong Un në kufirin mes Koreve appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top