Hiqet roamingu mes kosovës dhe shqipërisë

Monique

With or Without u
download-2.jpg


Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro Rezolutës për heqjen e tarifave të roamingut me Shqipërinë.

Rezoluta e propozuar nga grupi parlamentar i Partisë Social-demokrate, ka marrë 69 vota pro.

Dardan Molliqaj, nga kjo parti, tha se heqja e roaming-ut me Shqipërinë do të rrisë komunikimin mes vendeve dhe do të ulë koston e shpenzimeve të qytetarëve të Kosovës (por edhe aty te Shqiperise)
 
Top