Hapet kutia 17 76, 1 votë basha

WxP

Staf në FV.AL
Hapet kutia 17 76 që i përket KZAZ nr. 47 në njësinë nr.3 për kryetarin e njësisë bashkiake. Administrata e KQZ ka bërë me dije se në procesverbalin e kutisë 17 76 thuhet se janë konstatuar 10 fletë votimi për kryetar bashkie që nuk u hapën. Ristani: Janë gjetur 3 fletë votimi për këshillin e njësisë bashkiakëe, 3 për këshillin e bashkisë dhe 4 për kryetarin e bashkisë. 3 vota për Lulzim Bashën dhe një e pavlefshme se nuk ka shenjë. 1 vpotë për këshillin e njësisë bashkiake për PS, 1 votë për këshillin bashkiak për LSI, 1 votë për Këshillin bashkiak për PD dhe një për këshillin bashkiak për PS.
Përfaqësuesi i PS Eridian Saliani:’ Ne nuk e kemi procesverbal për këtë kuti. Ne kërkojmë të mos hapet se nuk është pasqyruar. Janë shpallur të pavlefshme zoti kryetar nga grupi I numërimit 26 fletë. Keto flete votimi jane te pavlefshme per ne.'

HAPET KUTIA 17 69, 3 VOTA RAMA, 1 BASHA
Ora19:11 Hapet kutia 17 69 që i përket KZAZ nr. 47 në njësinë nr.3 për kryetarin e njësisë bashkiake. Administrata e KQZ ka bërë me dije se në procesverbalin e kutisë 17 69 thuhet se janë konstatuar 4 fletë votimi për kryetar bashkie dhe 1 për këshillin bashkiak. 3 fletë votimi për kandidatin e PS Rama, 1 për kandidatin e PD Basha. Nje per flete per keshill bashkiak ne favor te PD.
Subashi: Gjendet një letër në kutinë që nuk është dokumentacion zgjedhor. Pasi Kodi Zgjedhor përcakton modelin e aktit. Unë dyshoj në integritetin e kësaj kutie votimi. Kush e ka hapur, ku është pasqyruar.

SUBASHI-RISTANIT: KU ثSHTث PROCESVERBALI I VECANTث?
Ora 18:55- Nënkryetajra e KQZ-së Dëshira Subashi deklaroi se KQZ-ja nuk po mban një procesverbal të vecantë ku do shënoheshin rezultatet e kontestuara të numëruara aktualisht në KQZ.
“Kodi zgjedhor neni 118 pika 4 dhe 5 thuhet që për votat e kontestuara mbahet një procesverbal i vecantë sipas rregullave të KQZ-së. Ku e ke ketë procesverbal?
E gjithë kjo procedurë e paligjshme është deri në fund e paligjshme. Ne kemi përcaktuar modelin e procesverbalit mbi bazën e të cilit komisionet përkatëse të KZAZ-së shënojnë votat e kontestuara dhe është një përcaktim që e ka neni 118. Ky procesverbal nuk është një akt jo vetëm i miratur, por është një akt i cili ka vetëm firmën e një anëtari, të sekretatit dhe dy anëtarëve që thonë që nuk janë dakort. Ky sekretar duhet të mbajë përgjegjësi disiplinore dhe penale mbi atë cka përmban ky dokument”, deklaroi Subashi.

BalkanWEb
 

Attachments

 • kqz-deputetetps.jpg
  kqz-deputetetps.jpg
  12.5 KB · Shikime: 87
Pe: Hapet kutia 17 76, 1 votë basha

Opaaa ... Pritej, pritej ...
Sa te peshtirosura votimet ne Shqiperi...
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top