Fjale te urta popullore....

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Shkruaje një fjalë të urtë!

Ketu mund te shkruani nga nje fjale te urte.... do te filloi une e para....


Nëna eshte shkolle, e kush e ka edukuar nje nene (femer) ka edukuar nje popull!


Tash vazhdoni ju....
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Te thuash ate qe mendon, eshte kenaqesi qe kushton.
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Gjuha ruhet atje ku shkruhet
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Dy gjërave duhet t'ua dini vlerën, para se t'ju ikin nga duart: njëra është shëndeti dhe tjetra është rinia.
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Ai që ngutet, çdoherë vonohet
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Burrat besojnë se bota është e krijuar vetëm për ta
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Bukuria të habitë, bukuria të koritë
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Gruaja sheh cfare nuk bejne per te dhe jo cfare bejne!
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Atje ku fle uji, është më i thellë
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
Sado te ndryshojne format e jetes,mrekullia mbetet mrekulli ne menyren e vet.
 

princesha

Warrior Princess
V.I.P
duro ditet me te idhta dhe te embela te jetes ,sepse durimi eshte me e mire se menquria
 
Top