Fillo nje dialog me fjalen "Mos"

Cdo her qe ke ndermend te me flasesh me ze te lart, mos.

Cdo her qe ke ndermend te me thuash se sa anormale jam, mos.

Cdo her qe me paragjykon dhe me pas pendohesh... mos kerko sqarim, un harroj dhe hedh mbi shpine cdo gje.
 
Mos fli shume
 
Mos u keqkuptoni
 

NjeZePraneJush

Antarë i Respektuar
Mos bo gallat me sikletin e tjetres
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Mos na cani shume koken
 

NjeZePraneJush

Antarë i Respektuar
Mos ja cani koken kesaj nukses siper, nuk degjuat ju te tjeret ???
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Mos ma vini re se flase shumicen e rasteve ne ajer
 

NjeZePraneJush

Antarë i Respektuar
Mos e lodh ajrin me fjale, ja me be nje ze mua e dialogo me nje ftua.
 

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Mos mendo se une jam me e rende se ajri (tralala ne ...... te fikut)
 

NjeZePraneJush

Antarë i Respektuar
Mos je me e lehte se penda?
 
Top