Ingredientet
3 fileto pule
80 gr kerpudha shampinion(ose porcini,etj)
vaj ulliri.2 lug gjellle
miell per te lyer filetot
50 gr gjalp
krip
1/2 qep
ver e bardh nje gote
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pregatitja:
#Ne nje tigan: hedhim vaj ulliri,kerpudhat,dhe qepen.i leme 5 min,i heqim nga zjarri
#Ne nje tigan tjeter,hedhim gjalpin,filetot e pules qe i kemi lyer me miell dhe krip, dhe i skuqim nga te dyja anet 6min,me zjarr te ulet
#shtojme kerpudhat,dhe veren e bardh i mbulojm me kapak dhe i lem akoma 5 min
ps./ duke pare gjithmon tiganin ne keto 5 min,do shohim qe do na krijohet nje leng i trash,por kujdes po u trash shum,atehere shtoni pak uje,ose brodo..(leng,vici,ose pule)
ne qoftese ju pelqen mund te shtoni dhe pak pana
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Per Fv: L0v3rM4n
Redaktimi i fundit: