Fileto pule me kerpudha

a22.jpg






Ingredientet

3 fileto pule
80 gr kerpudha shampinion(ose porcini,etj)
vaj ulliri.2 lug gjellle
miell per te lyer filetot
50 gr gjalp
krip
1/2 qep
ver e bardh nje gote
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pregatitja:

#Ne nje tigan: hedhim vaj ulliri,kerpudhat,dhe qepen.i leme 5 min,i heqim nga zjarri
#Ne nje tigan tjeter,hedhim gjalpin,filetot e pules qe i kemi lyer me miell dhe krip, dhe i skuqim nga te dyja anet 6min,me zjarr te ulet
#shtojme kerpudhat,dhe veren e bardh i mbulojm me kapak dhe i lem akoma 5 min

ps./ duke pare gjithmon tiganin ne keto 5 min,do shohim qe do na krijohet nje leng i trash,por kujdes po u trash shum,atehere shtoni pak uje,ose brodo..(leng,vici,ose pule)
ne qoftese ju pelqen mund te shtoni dhe pak pana :)
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Per Fv: L0v3rM4n
 
Redaktimi i fundit:
Titulli: Fileto pule me kerpudha

ose brodo? Fol shqip non capisco cosa significa questa parola sup?
 
Titulli: Fileto pule me kerpudha

ose brodo? Fol shqip non capisco cosa significa questa parola sup?

Eri brodo thjesht eshte lengu qe behet me disa lloje mishi.
Si pershembull passatelli in brodo(ato makaronat qe jane ne leng)..per kete e ka llafin:)
 
Titulli: Fileto pule me kerpudha

Eri brodo thjesht eshte lengu qe behet me disa lloje mishi.
Si pershembull passatelli in brodo(ato makaronat qe jane ne leng)..per kete e ka llafin:)

Ddi e di cesht brodo , por mund te thuhet mund te hidhet ne preferenc dhe leng mishi ose nese preferoni lengun e perimeve te ziera ktu do kuptoja po jo brodo shkurt se nje qe se din , se din dhe ska si ta kuptoj cesht brodo .O un vdes per canedoli al brodo tipike e alto adige si zon :).,
 
Titulli: Fileto pule me kerpudha

Ddi e di cesht brodo , por mund te thuhet mund te hidhet ne preferenc dhe leng mishi ose nese preferoni lengun e perimeve te ziera ktu do kuptoja po jo brodo shkurt se nje qe se din , se din dhe ska si ta kuptoj cesht brodo .O un vdes per canedoli al brodo tipike e alto adige si zon :).,

Ketu e ka per lengun qe behet me mish jo zarzavate:)
 
Titulli: Fileto pule me kerpudha

A ok domethen kur jemi duke zier nje pule ne shtepi dhe kemi lengun e pules e perdorim per te holluar lengun e filetove :)Tani jemi ok flm per pergjigjen Didi .
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Bëju.

    Votat: 11 40.7%
  • 2-Ankth mesnate.

    Votat: 3 11.1%
  • 3-Të dua ty.

    Votat: 8 29.6%
  • 4-Nje kujtim.

    Votat: 5 18.5%
Back
Top