Fauci: Vaksinimi mund të bëhet sezonal

Fauci: Vaksinimi mund të bëhet sezonal
Publikuar 16:38 19 Dhjetor, 2021

Shpresojmë të mos na duhet t’i vaksinojmë njerëzit gjatë gjithë kohës, por duhet ta lëmë të hapur mundësinë që do t’ju kërkohet të bëjnë një vaksinë sezonale, edhe pse nuk jemi ende të sigurt, deklaroi për Sky TG24, Anthony Fauci, imunolog dhe këshilltar kryesor mjekësor i Shtëpisë së Bardhë.
”Duhet të presim dhe të shohim çfarë do të kërkohet në muajt në vijim”, tha ai.
”Mund të na duhet edhe një dozë e katërt, por shpresoj të mos ndodhë, pasi na duhet një nivel kohëzgjatjeje mbrojtjeje që shkon përtej gjashtë muajve”, theksoi Fauci.
lg.php

”Ne kemi nevojë për dozën e tretë sepse është pjesë integrale e regjimit vaksinor, kështu që është e mundur që pas dozës së tretë nuk do të kemi nevojë për një dozë tjetër për shumë se gjashtë muaj”, shton ai.https://www.tetovasot.com/
 
Sezonal?
Dy here ne vit dmth?
Pse?
Une them te shpohen cdo muaj per siguri, nese nuk eshte e mundur atehere te pakten cdo solstic dielli😝
 
Nje zot e di ca behet. Ska modele fikse me covid, reagon ndryshe ne organizma te ndryshem
Por fakt eshte dhe qe te vaksinuarit po e kalojne ne forme te lehte covidin per here te 2 apo te 3
 
Nje zot e di ca behet. Ska modele fikse me covid, reagon ndryshe ne organizma te ndryshem
Por fakt eshte dhe qe te vaksinuarit po e kalojne ne forme te lehte covidin per here te 2 apo te 3
E vertete por eshte akoma me e vertete qe cdo virus me kalimin e kohes i pershtatet organizmit te njeriut dhe me kalimin e kohes behet gjithnje e me bute per sa i perket rrezikshmerise por behet me agresiv per sa i perket ngjitshmerise.
 
E vertete por eshte akoma me e vertete qe cdo virus me kalimin e kohes i pershtatet organizmit te njeriut dhe me kalimin e kohes behet gjithnje e me bute per sa i perket rrezikshmerise por behet me agresiv per sa i perket ngjitshmerise.

Po dhe gripi ngjites eshte. Billi tha ne 2022 do ndalet pandemia. Aq ishte, do nxjerrin ndonje te re pastaj lol
 
Po normal qe sezonal!! E thote i biri i asaj qe ka zhdukur mijera femije ne Indi dhe e kane bere dhe shenjtore !!
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top