Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Monique

With or Without u
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Thuaj se pari si besimtare e devotshem, nuk do te lidhej me nje italian, e dyta nuk do te ndjehej nese tashme eshte lidhe dhe e treta...pse a besimtaret nuk kendojne a? Po jo te cullakohen ne skene!

pse besimtaret e kane te ndaluar me shtetas te huaj te martohen apo fejohen>???
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Thuaj se pari si besimtare e devotshem, nuk do te lidhej me nje italian, e dyta nuk do te ndjehej nese tashme eshte lidhe dhe e treta...pse a besimtaret nuk kendojne a? Po jo te cullakohen ne skene!

Ore se me lat pa mesuar ju :p Mesa di une kenga nuk eshte e lejueshme per besimtaret praktikante te pakten jo cdo kenge pervec psalmeve per Allah!!
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

pse besimtaret e kane te ndaluar me shtetas te huaj te martohen apo fejohen>???

Nuk thash besimtaret, por besimtaret e devotshem (ka dallim) ata nuk lidhen me besimtare te fese tjeter....
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Ore se me lat pa mesuar ju :p Mesa di une kenga nuk eshte e lejueshme per besimtaret praktikante te pakten jo cdo kenge pervec psalmeve per Allah!!

Ama c'po e dhunon edhe ti fjalen besimtare?
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Mua po me pyet? Ja le te na thone besimtaret e devotshem se ndoshta une ja fut kot edhe pse se besoj!
 

cent

...Lontano
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Kujt iu be vone se u nda Elhaida Dani? mua jo :lekundje:
 

AnGeLiC

VIP
V.I.P
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

As ne sna u prish gjiza po ja sa per te llamosur pak :p
 

Malsi

Anëtar i Nderuar
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

Mosperputhje karrakteri me siguri
 

Jetmira

V.I.P
Titulli: Elhaida Dani i jep fund fejesës me Francescon, sytë nga karriera

esht goc e re e bukur ndoshta gjen ndonje m tmir ku i dihet jetes sesi perfundojm :(
 
Top