Dokumentar mbi traditat dhe muziken shqiptare.

Bilderberg

Anëtar i ri
Dokumentar mbi traditat dhe muziken shqiptare.
Documetary about Albanian traditions and music.


Keshtjella e kenges pjesa - 1
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=86ZIG33bQYk]YouTube - Keshtjella e kenges pjesa - 1[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Keshtjella e kenges pjesa - 2

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=04UK-DEap1M]YouTube - Keshtjella e kenges pjesa - 2[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Keshtjella e kenges pjesa - 3

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=e1pdaovPnpk]YouTube - Keshtjella e kenges pjesa - 3[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Dokumentar mbi historine e shqiperise realizuar ne vitin 1962!

Me shpate ne dore - pjesa 1

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nMj5nk5ET18]YouTube - Me shpate ne dore - pjesa 1[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Me shpate ne dore - pjesa 2

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BFSBbRHImw4]YouTube - Me shpate ne dore - pjesa 2[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Me shpate ne dore - pjesa 3

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yzKGCxYzyAI]YouTube - Me shpate ne dore - pjesa 3[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Me shpate ne dore - pjesa 4

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vUy0RVnJsC0]YouTube - Me shpate ne dore - pjesa 4[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Augustin ukaj

"Disa PLEQ po bajn hyqmet" AUGUSTIN UKAJ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=g2vA_7fZ870&feature=related]YouTube - AUGUSTIN UKAJ muslimani katoliki[/ame]


Une jom thot turk me din e iman
harron fisin, harron komb
fis e kom tu i njiall sulltanin
une jam ja pret tjetri...
ah une thot jam katolik
une zemer (...) dhe fanatik
pasha kry e pasha fe
eeee.... ne fis e kom romen e feeen!

Po shqiptart e ngiten zonin
Se asgja se kem asnjonin
jojojo... as Romen e as Stamollin
vetem non Teuten e bab Agronin ......
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Illyrian round dance for the Sky

Illyrian round dance for the Sky


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=4ZafgI5Ivxw]YouTube - Illyrian round dance for the Sky[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Ancient Albanian Culture & History Preserved Through Art


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yreE8ZcXB_8&feature=related]YouTube - Ancient Albanian Culture & History Preserved Through Art[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
MIRUSH KABASHI - "Jam Shqiptar Kosovar"


[ame=http://it.youtube.com/watch?v=IjkkzzrfOtU]YouTube - MIRUSH KABASHI - "Jam Shqiptar Kosovar"[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Albanian National Ensemble "Valle dyshe e Dibres"


[ame=http://uk.youtube.com/watch?v=LcM0_h0xOmA]YouTube - Albanian National Ensemble "Valle dyshe e Dibres"[/ame]Shqip: Valle dyshe e dibres e interpretuar ne premieren e fundit te Ansamblit Kombetar te Kengeve e Valleve Popullore me titull "Udhetim ne Arberi" 18.05.2008 Koreografia: Genc Kastrati. Interpretojne Gezim Alimehmeti e Genc Kastrati
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Koncerti "Homazh per Kosoven" pj. 9/16 Mirush Kabashi

Koncerti "Homazh per Kosoven" pj. 9/16 Mirush Kabashi
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Pa7CJnjt_M]YouTube - Koncerti "Homazh per Kosoven" pj. 9/16 Mirush Kabashi[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Koncerti "Homazh per Kosoven" pj.16/16 Fundi komplet

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5ycgHmQe3uw]YouTube - Koncerti "Homazh per Kosoven" pj.16/16 Fundi komplet[/ame]


Koncerti "Homazh per Kosoven" ne Gjermani ne vitin 1998. Morren pjese: اun Lajqi, Mirush Kabashi, Ilir Shaqiri, Kastriot Tusha, Arif Vladi, Ledina Celo, Manjolla Nallbani, Liri Lushi, Agim Doqi, Edmond Zhulali . . . Xhirues: Besfort Hasanaj " Chibis"
© BESFORT VIDEO M1
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Koncerti "Homazh per Kosoven" pj 12/16 Arif Vladi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kpgfwt5BmpM]YouTube - Koncerti "Homazh per Kosoven" pj 12/16 Arif Vladi[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Koncerti "Homazh per Kosoven" pj. 14/16 Cun Lajqi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vdKIa7SDErw]YouTube - Koncerti "Homazh per Kosoven" pj. 14/16 Cun Lajqi[/ame]
 

Bilderberg

Anëtar i ri
Koncerti "Homazh per Kosoven" pj.15/16 اun Lajqi

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mASO2N8QAbA]YouTube - Koncerti "Homazh per Kosoven" pj.15/16 اun Lajqi[/ame]
 
Top