Dita botërore e puthjes.

Lauri

Anunnak
?Data 13 prill, dita internacionale e puthjes.???
17f34c24c2c93694c778decc5cad72f6.jpg
Ku jeni ju don zhuanët, Romeo e Juliette që bëni puçi puçi gjithë ditën ??
Harruat pikërisht këtë ditë ??
Sot dita Botërore e Puthjeve.?
Në realitet ka disa ditë kushtuar puthjeve. E sotmja, e quajtur Dita Ndërkombëtare e Puthjeve, u vendos kjo ditë për të kujtuar puthjen më të gjatë në histori, atë mes një çifti Tailandez i cili u puth për 46 orë 24 minuta dhe 9 sekonda gjatë një konkursi.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top