Dita botërore e puthjes.

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Po ti t'puth edhe ja fut vrapit lool
200.gif

Po
Sepse sepse kam frik nga refuzimi dhe nga qe boj cfare dua pa pyt njeri, ta jap dhe iki me vrap ?
 

Attachments

  • 200.gif
    200.gif
    1.1 MB · Shikime: 0
  • 200.gif
    200.gif
    1.1 MB · Shikime: 0

Lauri

Anunnak
Ç'ke me meshkujt ti naqe @Ledia...ke frikë që ne nuk dimë me puth 🤔
Provoje njëherë hëëë. 😁
 
Top