Cila eshte gjeja me e rendesishme…?

Qe mos te humb besimin kurr te vetja.qe sado te veshtire ta kem situaten te mendoj gjithmon per mire e qe ja dal cdo gjeje
 
Qe jam musliman, me konkretisht qe e filloj diten duke i bere sexhde Allahut, dhe qe ma mundeson i Meshireshmi me mbarua diten me sexhde.
 
Dikush nga FV madje me tha dje: "Nuk mund te rregullosh gjithe dynjane!" 😁

Jeta me ka mesuar shume gjera dhe do t'i listoj ndonje dite tjeter. Por, me kryesorja eshte:
Cdo shpirt do e perjetoje vdekjen!
 
Nga ato te rendesisshmet nga gjerat, qe eshte e prekeshme, e ndjeshme, qe kenaq syrin, zemren dhe lumturon shpirtin eshte gruja qe ia ka friken Allahut.
 
Perpara se te kerkosh nje femer te edukuar duhet te jesh i edukuar vet pike se pari ,pastaj kush kerkon gjen
E gjene e gjene sepse ajo eshte krijuar per te edukuarin. Dhe i paedukuari e gjene apo pershtatet me te paedukuren. Vetem duhet saber te bejne djemt ne kete drejtim!
#Hilarious, te njejten gje e thash por ne menyren standarde te te shprehurit qe ka te beje ky rregull hyjnor!
 
Gjëja më e rëndësishme për mua është ndërgjegja e pastër ,dhe them Hila gëzohu që e ke 1 të tillë se ça nuk po na shohin siçkat vërdallë 😁
 
Ne varsi te rrethanave, situatave dhe relativitetit mendor te cdo njeriu.
Atehere pergjigjia eshte:
Ajo cfare ty te ben te ndihesh mire dhe ne paqe me veten.
Po cfare eshte ajo!?
Jeta do te ndihmoje ti zbulosh!
Bej kujdes ama, se s'duhet te shpenzojme jeten e mos ta mesojme cilat jane.
 
Ne varsi te rrethanave, situatave dhe relativitetit mendor te cdo njeriu.
Atehere pergjigjia eshte:
Ajo cfare ty te ben te ndihesh mire dhe ne paqe me veten.
Po cfare eshte ajo!?
Jeta do te ndihmoje ti zbulosh!
Bej kujdes ama, se s'duhet te shpenzojme jeten e mos ta mesojme cilat jane.
Neve nuk po durohem te citoj!
E para, a i dine me mire ato rrethana dikush tjeter se Ai qe i krijoji ato rrethana?!
Vetem Ai na mesoi gjerat me te rendesishme ne ketw jete. Sa i thjesht eshte kuptimi i gjerave te rendesishme dhe te parendesisheme!
E dyta, ti thua ti meson jeta, sa e sa njeriu e kalon kete bote ne menyren me te keqe duke pritur me ia mesu jeta keto gjera!!
Pyetja e pikes se pare, i jep pergjigje pikes te dyte oj Neve!
 
Top