Shfletimi si vizitorë është i kufizuar

Byrek me presh e djathe

Meqe gatova sot byrek po u them e si e bera

Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme

Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.

Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati

Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje

Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta

20201001_110411.jpg
20201001_113414.jpg
 
Të lumshin duart hera?
 
Sa i mire duket byreku jot!! Po sasi me ekzakte ke per brumin e mbushjen, apo i ben me sy?
 
Në e quajm rrakolle apo gabohem se kam harruar?
Dukët e shijshme të lumshin duart.
 
Sa i mire duket byreku jot!! Po sasi me ekzakte ke per brumin e mbushjen, apo i ben me sy?

Varetnga tepsia dhe sasia qe do zakonisht e bej me pa mase
 
Ku mundem me ble byrek ktu ?
 
Po
Meqe gatova sot byrek po u them e si e bera

Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme

Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.

Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati

Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje

Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta

Shiko fotografinë 1759162
Shiko fotografinë 1759163
po pse maja ? Un se bej me maja ?‍♀️
 
As me uriz lol

Hera super ?
Un edhe me oriz e bej dhe pak qumesht
Del super
Megjithate preshi ka shum menyra per tu gatuar
Sidomos lakrori me miell misri esht yumyy
 
Une e dua vetem me spinaq
????
 
Me presh e mish ????
 
Po nuk ishte me spinaq, nuk e prek fare
?
 
Dhe une i ha vetem mesin se cepat nuk kane shume spinaq
?
 
Sa mka shku menia per nje byrek
 

Konkursi Letërsisë

  • Aeroporti i Zaventemit

    Votat: 6 54.5%
  • Të harrova, sepse të dua

    Votat: 5 45.5%
  • Vetëm …

    Votat: 4 36.4%

Theme Editor

Settings Colors

  • Mobile users cannot use these functions.

    Select View Mode

    Switch between full screen and narrow screen modes.

    Grid View

    Easily review content and get an organized view with grid mode.

    Image Grid Mode

    Display your content in an organized and visually rich way with background images.

    Sidebar Close

    Create a larger workspace by hiding the sidebar.

    Fixed Sidebar

    Ensure constant access and easily manage your content by pinning the sidebar.

    Box view

    You can add a box-style frame to the sides of your theme or remove the existing frame. Valid for resolutions over 1300px.

    Radius Control

    Customize the look however you like by turning the radius effect on or off.

  • Choose your color

    Choose the color that reflects your style and ensure aesthetic harmony.

Back