Byrek me presh e djathe

Hera

Έτερος εγώ
Meqe gatova sot byrek po u them e si e bera

Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme

Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.

Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati

Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje

Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta

20201001_110411.jpg
20201001_113414.jpg
 
Sa i mire duket byreku jot!! Po sasi me ekzakte ke per brumin e mbushjen, apo i ben me sy?

Varetnga tepsia dhe sasia qe do zakonisht e bej me pa mase
 
Po
Meqe gatova sot byrek po u them e si e bera

Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme

Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.

Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati

Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje

Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta

Shiko fotografinë 1759162
Shiko fotografinë 1759163
po pse maja ? Un se bej me maja ?‍♀️
 
Me presh e mish ????
 
Back
Top