Meqe gatova sot byrek po u them e si e bera
Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme
Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.
Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati
Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje
Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta
Perberesit:
Per brumin
1. Miell
2. Magia
3. Vaj ulliri
4. Uthull
5. Kripe
6. Uje te vaket
Nishteshte per petet
Per gjellen
1. Presh
2. Djathe te bardhe
3. Veze
4. Uriz
5. Krema galaktos
6. Anitho
7 ereza te dryshme
Pergatitja
Bej gati brumin qe te vine duke perzier te gjitha produktet ne nje tas te cilin e mbuloj me nje pecete dhe e le te fryhet.
Ne nje tenxhere hedh vaj hedh preshet i skuq mire pastaj anitho prizin dhe uje duhet te zihet mire preshi
Ne nje tas mbasi te jete ftohur preshi hedh dhe djathin krema galaktos dhe erezat i perziej dhe gati
Marr brumin e pres ne topa te vegjel dhe filloj dhe i hap nje nga nje
Marr nje pete ne cep si zinxhir hedh gjellen dhe e bej rolo dhe e ve ne tepsi e e rradhe deri sa te mbarojne
Hedh vaj siper dhe e ne furre ne 180 grade per 35 minuta