Adem Mikullovci i fiku dritat e fundit.

Homazhe për të nderuar jetën dhe veprën e artistit, Adem Mikullovci, ka bërë edhe ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Kurti ka thënë se Adem Mikullovci ishte politikan i të dy republikave.

Lideri i VV-së, ka thënë se puna e Adem Mikullvcit si regjisor, skenarist dhe aktor, e bënë të denjët të quhet ”Çaplini ynë”.

”Mbrëmë vonë pas mesnate e morëm lajmin e trishtuar që baca Adem, artisti e aktori, veprimtari e politikani – deputeti i të dy republikave edhe i asaj të dy korrikut edhe i asaj të 17 shkurtit, u nda fizikisht nga jeta”
.

”Aq shumë ka kontribuar për artin dhe për vendin tonë sa që puna e tij ngelet me neve për neve por edhe për brezat që do të vijnë. Filmat, dramat, komeditë e tij, puna e tij si regjisor, skenarist dhe si aktor e bëjnë bacin Adem të denjët për ta quajtur Çaplini ynë”, tha ai.

Kurti ka thënë se nuk ka një aktor apo artist tjetër që ka qenë pranë dhe me popullin, me njerëz të zakonshëm sikurse Adem Mikullovci
 
Top