A do ia lironi zyrën Rakip Sulit? Si përgjigjet Xhelal Mziu

WxP

Antarë i Respektuar
Për kreun aktual të Bashkisë së Kamzës, Xhelal Mziu procesi i sotëm është antikushtetues, dhe nuk do të certifikohet nga ndërkombëtarët. Në një intervistë për gazetaren Dorjana Bezat, Mziu tha se pjesëmarrja e sotme, pavarësisht presionit të qeverisë ndaj administratës, tregon edhe një herë se shqiptarët e kanë bojkotuar këtë proces farsë Nuk bësoj që […]

The post A do ia lironi zyrën Rakip Sulit? Si përgjigjet Xhelal Mziu appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top