10 urdhëresat e para të krishterëve?

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

:D Priftërinjët që nuk i dijn as 10 urdheresat e para të fesë së tyre?


To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Titulli: 10 urdhëresat e para të krishterëve?

Urdherat jane per te tjeret jo per priftin Lol haha
 
dhe mua te me pyesnin ata, keshtu do pergjigjesha :D
 
Kjo tema me kujtoi nje shok...I cili identifikohet si I krishtere ,AMA kur e pyeta ne lidhje me fene e tij ... jo vetem qe nuk e praktikonte por e tere jeta/sjellja e tij , biente ne kontradite mes tij e fese qe ai identifikohej me te. Looool
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top