Ylli duke rënë, e dëshira në mendje.

Përse shprehim një deshirë përballë yjeve në rënje 🙄: tensioni i drejtpërdrejtë për të arritur objektin e dëshirës. Nëse ky moment e arrin qëllimin e tij, pason një ndjenjë përmbushje dhe kënaqësie ose, nëse jo, mund të shfaqen ndjenja dhimbjeje dhe zhgënjimi.
Por nga vjen dëshira? Dhe pse e shprehim atë përballë një ylli që xhiron? 🤔
Cila do ishte për ty deshira për t'a shprehur para një ylli në rënje? 🙄
jcr_content.jpg
Disa rezultate në % të të intervistuarve 🤷

1. Zotërimi i një shtëpie - 77%
2. Udhëtimi nëpër botë - 71%
3. Fluturimi i klasit të parë - 62%
4. Të kesh fëmijë - 58%
5. Hedhja me parashutë - 52%
6. Të jesh miliarder - 49%
7. Tejkalimi i një fobie - 46%
8. Keni trupin tuaj të ëndrrave - 45%
9. Të kesh biznesin tënd - 39%
10. Shkruani një libër - 35%

Librat e fundit në listë🙈
Dhe makinat nuk qenkën prioritet dëshirash 🤷
IMG_20221108_123154.jpg

Po bije një yll🌠✨ shprehe një deshirë 🤔
 
Sa temë e bukur 🥰
Dëshiroj shëndet dhe lumturi për personat e mi të dashur🥰
 
Ja keto gjera ndodhin kur njeriu nuk ka te qarte dhe te jete i bindur ku te besoje. Fillo e i beson yllit, kometes, atij gurit fatit varur ne qafe, e me the te thash! 🥰

Deshirat e lutjet i shpreh ne cdo kohe e ne cdo vend. Realizohen vec nese vendos Zoti per te ma dhene XY deshire. 😇

Te besosh ne nje yll qe bie eshte si ata qe kryqezojne gishtat kur shprehin 1 deshire.
 
Top