Tribune rreth privatizimit te PTK-es

dr.Dugi

Anëtar i ri
Tribuna e parë do ta shtjellojë tendencën për ta privatizuar Postën dhe Telekomin e Kosovës. Ajo do të mbahet të enjten, më 20 maj 2010, në Biblitokën Kombëtare, duke filluar nga ora 12:00.

Në të do të flasin:

Visar Ymeri, drejtues i Komitetit për Ekonomi pranë Lëvizjes VETثVENDOSJE!

Ismet Hamiti, ekspert i telekomunikacionit, nismëtar i arsimimit në fushën e telekomunikacionit tek ne, degës së “rrymës se dobët” ne Shkollën teknike në Prishtinë dhe në Fakultetin Teknik të Universitetit të Prishtinës, i cili për 20 vite rresht ka qenë ekspert i lartë në ITU, autoritetin më të lartë botëror në fushën e telekomunikacionit, pozitë të cilën e fitoi në konkurrencën botërore, prej të cilave rreth 5 vite ishte bashkërendues i zhvillimit të telekomunikacionit për përmbi gjysmën e popullatës së globit, si dhe, pas luftës, ishte edhe bashkërendues i rifillimit të punës në PTK dhe hartues i projektit të telefonisë mobile VALA.


--
Sekretariati i VETثVENDOSJE!-s për Media dhe Komunikim

GetAttachment.aspx
 
Back
Top