Sikur te kishim aftesi te mbinatyrshme...?

Loverboy

A pretty face can never trick me
Hello = )

Psh sikur t'kishim pase mundesi me zgjedhe secili prej neve nje aftesi te mbinatyrshme, nje Power/fuqi si neper filma, cila do t'ishte ajo :p !?

Une psh si fillim, kisha pase deshire me dite cka mendojne femrat, sikur Mel Gibson ne filmin "What woman want" :lol:
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Te ktheja kohen mbrapsh
Mmm
Ke pare ndonjehere Misfits?
Cmenduri.
Ai pershembull e perdor per te perjetuar si nje loop dashurine qe ne fund do vdesi?

Sbohet.
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Superfuqia ime do doja te ishte... mundesia per te sheruar semundjet. Dhe pse e di qe kjo do te me jepte aq shum dhimbje deri ne vdekje (sorry kam pa shum seriale )
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
Superfuqia ime do doja te ishte... mundesia per te sheruar semundjet. Dhe pse e di qe kjo do te me jepte aq shum dhimbje deri ne vdekje (sorry kam pa shum seriale )

Ne filma e ke, everything has a price :D
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
E perseris
Mu kujtu Misfits
Neqoftese nuk e ke pa,ta keshilloj
Duket funny por eshte gjeniale dhe shum e dhimbshme ?

Ia hedhi nje shiqim sa te ulem ne pc
 
Top