Si ndiheni sot?

Mire.
Kam nje ndjesi vere ne shpirt.
I like it.
 
Ktu në Shqipëri i duan shumë lirë gjërat.
Nga njëra anë si vë faj se dhe rrogat janë të ulta.Por që ka kosto dhe për ne,ka
E vertete,por ama nese se perballon dot koston,shko ne treg e gjej ate qe te pershtatet.
Inati im ato pazaret e grave😁
 
Shpesh here me ndodh te ndihem e cliruar.
Mund te linde pyetja nga cfare!?
:))
Nga shume cka qe po ne vete jemi kujdesur qe te gjendemi te lidhur ne nje forme apo tjeter!!
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Sonte.

  Votat: 2 7.7%
 • 2-Më vjen të flas për ty

  Votat: 3 11.5%
 • 3-Eshte apo...!?

  Votat: 6 23.1%
 • 4-Mbete thjeshtë nje formë

  Votat: 2 7.7%
 • 5-Per ty

  Votat: 4 15.4%
 • 6-Femra

  Votat: 3 11.5%
 • 7-Magjishëm

  Votat: 2 7.7%
 • 8-Loren

  Votat: 4 15.4%
Back
Top