Shenjat që tregojnë se jeni në lidhje shpirtërore me dikë

Shenjat që tregojnë se jeni në lidhje shpirtërore me dikë​

Ne takojmë një numër të madh njerëzish në jetën tonë, secili unik në mënyrën e vet, por vetëm me disa perceptojmë një lidhje të veçantë shpirtërore sikur t’i kemi njohur përgjithmonë.
eb207a84c22755fd09c79e8a38f1297f.jpg

  1. Instinktet tuaja jua zbulojnë atë
Ju thjesht e dini që ekziston një lidhje shpirtërore. Dhe nuk ka vend për dyshim. Kur jeni të lidhur shpirtërisht me dikë, instinkti juaj përgjigjet maksimalisht dhe nuk ka asnjë arsye logjike prapa kësaj ndjenje.

  1. Ndiheni jashtëzakonisht të sigurt dhe të fortë si emocionalisht ashtu edhe fizikisht
Kur ndjen një lidhje shpirtërore me dikë, prania e tij të qetëson. I gjithë ankthi, nervozizmi, frika juaj zhduken me praninë e tyre.

  1. Me ta jeni të lirë të jeni ata që jeni
Me ta ju jeni vetvetja, ndërkohë që në marrëdhënie të tjera nuk keni sukses në këtë pikë. Ju ndjeheni të lirë të shpreheni lirshëm, nuk keni shqetësim dhe asgjë nuk ju pengon. Ekziston një ndjenjë e madhe çlirimi brenda dhe jashtë jush.

  1. Ndiheni sikur i njihni prej shekujsh
Kur kuptoni se jeni të lidhur shpirtërisht me dikë, keni ndjenjën se i keni njohur gjithmonë këta njerëz. Jam i sigurt që kjo ju ka ndodhur shumë herë… Mund të ndodh që njerëzit më të ndjeshëm, të përjetojnë regresione spontane dhe të kujtojnë gjallërisht këta njerëz në vende të tjera, në jetë të tjera. Ka një lloj familjariteti tek ata që ju tërheqin, që ndihen thellë brenda jush.

  1. Ju u besoni verbërisht atyre
Nëse nuk u besoni atyre atëherë nuk mund t’i besoni askujt tjetër. Besimi juaj tek ata është i pakushtëzuar edhe në rast se jeni një person që vështirë se besoni.

  1. Ju komunikoni me ta në heshtje
Heshtja është një nga mënyrat e komunikimit kur jeni të lidhur shpirtërisht me një person. Ju nuk keni nevojë të shprehni gëzimin, ankthin ose frikën tuaj. Thjesht ju ose ata e dinë tashmë. Ata i kuptojnë gjendjet tuaja shpirtërore dhe ju përgjigjen me një përgjigje të tillë.

  1. Bëni biseda të thella me ta
Bisedat me këta njerëz nuk janë kurrë sipërfaqësore, sepse ju mund të eksploroni unin tuaj të brendshëm (dhe të tyre) kur jeni në shoqëri. Bisedat janë të thella, secila prej tyre përfundon duke rritur njohuritë tuaja për veten dhe botën përreth.

Burimi / Il Sentiero della Realizzazione. psikollogjia.
 
E kam perjetu 1 here! Dhe eshte shume e bukur si gje!

Same !


Ne nje moment kur e kujton at person, te qeshet me vete. Hap syte, e sheh qe je i rrethuar me njerezit, thjesht per 1 moment futesh ne boten e matrixit. Sikur shpirti t'del nga trupi dhe teleportohet diku tjeter per t'u bashkuar me tjetrin shpirt.
 
rrin kater sahat para pasqyres duke u pispillos!
ma perpara nuk te rr*hej fare, dilshe perjashta n'lagje apo tek dyqonet me tuta gjumi ose kanatiere gri ngjyre zhuli me stampo te tipit:
- Chigaco Bulls
- Red Bull
- Pit Bull
- Edi Rama Bull shit
..... etj etj si kto lloj stamposh ke kanatjerja ngyre gri-miu, por important is qe stampo te kete se s'bon fjalen: BULL! :p:cool:
 
Jam pleksur me nje sic pliksen telat e korendit aman i ruhemi te dy kabines kryesore se po shpertheu na pervloj te dyve 😄

Sic thot @Desa esht dicka shum e bukur 😊😊😊😊
 
Top