Pranvere e vonuar!

Ne rruget bosh te mendjes,te kerkoj heshtur,me nje fryme qe shpesh me ndalon.
Neper net, gjume s`kam, dita s`ditka me zbardhe.
Ne rruget boshe te shpirtit ka vec vetmi, kur ulem me veten per nje kafe te idhte , pa sheqer,merzitshem ne nje cep,shkujdesur shtrihem .
Keshtu kam filluar te nxjerr ditet e mia,boshatisur neper mendje , vetmuar neper shpirt!
Me vete them;-dimer eshte,ku do shkoj ,sa do vonoj!?
Pranvera prape do te lulezoje!

~9.11.2021/ Athine

0f596219564759f163f6d48ce5edc8cc.jpg
 
Redaktimi i fundit:
Mos me braktis ne keto net kaq sterr.
Ftohte ben, shirat sapo kane nisur.
Mos u m`pije nga ngrica momenti,mos e kthe gjakun tone ne uji,kujtimet ne letra te grisura.
Qendro,qendro dhe pak,perball kesaj dashurie qe te therret,sic nje ciklon paralajmron detaret,qe deti do te trazohet.
Qendro ,qendro! Nje shtrengate eshte ,do kaloj!
Mos na braktis, as veten as mua.
kjo dashuri jetime do shkrihet mes asgjes dhe kordinatave te askundit!
Qendro!
c9b7e848d9f430cb16eddb938b3eaea3.jpg
 
Top