Plag zemre ..🥀

Hi 🥰 Duke qen se jetojme ne nje komunitet kaq te madh ndeshemi cdo dit me veshtirsi , tonat ose te personave te tjere qe hasim ne perditshmerin tone , te cilat her her behen burim force dhe frymzimi . Dua qe ne kte teme te postoni nje histori qe ju ka len plag ne jeten tuaj nga e cila keni nxjerr me te miren tuaj dhe ja keni dal mbane ta ktheni ne nje “histori suksesi” . E dij qe nuk e keni te lete te shpreheni por mbase keshtu do mundni te ndimoni dike qe eshte ne te njejten situat si ju , dhe mbase gjen forc nga fjalet e juaja 😊.. mezi pres tju lexoje 🤗❤️ (Ps se dij ne ka nje tem te ngjashme 🤷🏼‍♀️)
 
Do rikthehem tek kjo teme..
 
Hi 🥰 Duke qen se jetojme ne nje komunitet kaq te madh ndeshemi cdo dit me veshtirsi , tonat ose te personave te tjere qe hasim ne perditshmerin tone , te cilat her her behen burim force dhe frymzimi . Dua qe ne kte teme te postoni nje histori qe ju ka len plag ne jeten tuaj nga e cila keni nxjerr me te miren tuaj dhe ja keni dal mbane ta ktheni ne nje “histori suksesi” . E dij qe nuk e keni te lete te shpreheni por mbase keshtu do mundni te ndimoni dike qe eshte ne te njejten situat si ju , dhe mbase gjen forc nga fjalet e juaja 😊.. mezi pres tju lexoje 🤗❤️ (Ps se dij ne ka nje tem te ngjashme 🤷🏼‍♀️)
Mah🤦‍♂️
 
Ne te largetin vit 2004, isha studente dhe njekohesisht beja tre pune per tu vetembajtur , ne oren 5 te mengjesit ngrihesha e pastroja zyra, nga kjo pune qe mbaronte ne 8 kohen per tu bere gati dhe ne 9 niste jeta e studentit deri ne 4.30 ... 5 te pasdites nga ajo ore pastroja shkalle te pallateve te ndryshme e naten kujdesesha per dy pleq..( plus weekendet ne nje guzhine ne nje pike tiristike afer qytetit tim)
Ne 2004 zgjedh te bej praktiken ne nje qytez afer meje per te qene komode si per punet po ashtu edhe largesine ( llogorisja edhe benzinen )
Diten e pare qe jam prezantuar ne ate insitut drejtoresha telefonoj ne xyren qendrore me dokumentet e mija nder duar dhe perdori tekstuallisht kete fjali..." tani me sillni edhe qen e derra- adesso mi mandate cani e porci" .. nuk e keni iden si ndihesha e ai mengjes ishte me i veshtire se te tjeret pasi jo vetem kisha mbaruar zyrat me shpejt por isha edhe e pagjume ngaqe zonja per te cilen kujdesesha nuk kishte qene mire..
Me pas dhe pikerisht nga ajo thenje e asaj drejtoreshe kam punuar aq fort dhe jam aplikuar aq shume qe ta beja te ndihej ne faj, e kisha te nevojshme te kuptonte qe kishte gabuar..
Vitet kalonin dhe pas jo me shume se 10 vitesh nga ajo date, ajo drejtoreshe ishte poshte meje si gjerarki..
Nuk jam hakmarre dhe as nuk i kam thene kurre sa me ka vrare ajo fjali e atij mengjesi por kur mendoj jam e bindur qe fal asaj fjalie qe me preku ,punoj sot ketu dhe fal asaj fjalie qe me vrau aq shume u aplikova aq shume saqe bera vendin ku jam sot...
 
Ne te largetin vit 2004, isha studente dhe njekohesisht beja tre pune per tu vetembajtur , ne oren 5 te mengjesit ngrihesha e pastroja zyra, nga kjo pune qe mbaronte ne 8 kohen per tu bere gati dhe ne 9 niste jeta e studentit deri ne 4.30 ... 5 te pasdites nga ajo ore pastroja shkalle te pallateve te ndryshme e naten kujdesesha per dy pleq..( plus weekendet ne nje guzhine ne nje pike tiristike afer qytetit tim)
Ne 2004 zgjedh te bej praktiken ne nje qytez afer meje per te qene komode si per punet po ashtu edhe largesine ( llogorisja edhe benzinen )
Diten e pare qe jam prezantuar ne ate insitut drejtoresha telefonoj ne xyren qendrore me dokumentet e mija nder duar dhe perdori tekstuallisht kete fjali..." tani me sillni edhe qen e derra- adesso mi mandate cani e porci" .. nuk e keni iden si ndihesha e ai mengjes ishte me i veshtire se te tjeret pasi jo vetem kisha mbaruar zyrat me shpejt por isha edhe e pagjume ngaqe zonja per te cilen kujdesesha nuk kishte qene mire..
Me pas dhe pikerisht nga ajo thenje e asaj drejtoreshe kam punuar aq fort dhe jam aplikuar aq shume qe ta beja te ndihej ne faj, e kisha te nevojshme te kuptonte qe kishte gabuar..
Vitet kalonin dhe pas jo me shume se 10 vitesh nga ajo date, ajo drejtoreshe ishte poshte meje si gjerarki..
Nuk jam hakmarre dhe as nuk i kam thene kurre sa me ka vrare ajo fjali e atij mengjesi por kur mendoj jam e bindur qe fal asaj fjalie qe me preku ,punoj sot ketu dhe fal asaj fjalie qe me vrau aq shume u aplikova aq shume saqe bera vendin ku jam sot...
Jo per hakmarrje,por thjesht per kujtese duhet tja thuash ndonje dite ate fjali asaj ish drejtoreshes per te treguar sesa e afte dhe e lumtur je ti me boten perreth.
 
Ne te largetin vit 2004, isha studente dhe njekohesisht beja tre pune per tu vetembajtur , ne oren 5 te mengjesit ngrihesha e pastroja zyra, nga kjo pune qe mbaronte ne 8 kohen per tu bere gati dhe ne 9 niste jeta e studentit deri ne 4.30 ... 5 te pasdites nga ajo ore pastroja shkalle te pallateve te ndryshme e naten kujdesesha per dy pleq..( plus weekendet ne nje guzhine ne nje pike tiristike afer qytetit tim)
Ne 2004 zgjedh te bej praktiken ne nje qytez afer meje per te qene komode si per punet po ashtu edhe largesine ( llogorisja edhe benzinen )
Diten e pare qe jam prezantuar ne ate insitut drejtoresha telefonoj ne xyren qendrore me dokumentet e mija nder duar dhe perdori tekstuallisht kete fjali..." tani me sillni edhe qen e derra- adesso mi mandate cani e porci" .. nuk e keni iden si ndihesha e ai mengjes ishte me i veshtire se te tjeret pasi jo vetem kisha mbaruar zyrat me shpejt por isha edhe e pagjume ngaqe zonja per te cilen kujdesesha nuk kishte qene mire..
Me pas dhe pikerisht nga ajo thenje e asaj drejtoreshe kam punuar aq fort dhe jam aplikuar aq shume qe ta beja te ndihej ne faj, e kisha te nevojshme te kuptonte qe kishte gabuar..
Vitet kalonin dhe pas jo me shume se 10 vitesh nga ajo date, ajo drejtoreshe ishte poshte meje si gjerarki..
Nuk jam hakmarre dhe as nuk i kam thene kurre sa me ka vrare ajo fjali e atij mengjesi por kur mendoj jam e bindur qe fal asaj fjalie qe me preku ,punoj sot ketu dhe fal asaj fjalie qe me vrau aq shume u aplikova aq shume saqe bera vendin ku jam sot...
O zemer 🥺 sa e forte je . Mbi te gjitha ke nje shpirt fisnik fakti qe sje “hakmarr” kurr ne ndonje forme karshi saje , tregon qe ke nje shpirt te paster ❤️ Shpresoj te jesh e lumtur dhe te kesh arritur aty ku do sepse e meriton . Faleminderit qe e ndave me ne historin tende ❤️ Happy for you 🥰
 
Ne te largetin vit 2004, isha studente dhe njekohesisht beja tre pune per tu vetembajtur , ne oren 5 te mengjesit ngrihesha e pastroja zyra, nga kjo pune qe mbaronte ne 8 kohen per tu bere gati dhe ne 9 niste jeta e studentit deri ne 4.30 ... 5 te pasdites nga ajo ore pastroja shkalle te pallateve te ndryshme e naten kujdesesha per dy pleq..( plus weekendet ne nje guzhine ne nje pike tiristike afer qytetit tim)
Ne 2004 zgjedh te bej praktiken ne nje qytez afer meje per te qene komode si per punet po ashtu edhe largesine ( llogorisja edhe benzinen )
Diten e pare qe jam prezantuar ne ate insitut drejtoresha telefonoj ne xyren qendrore me dokumentet e mija nder duar dhe perdori tekstuallisht kete fjali..." tani me sillni edhe qen e derra- adesso mi mandate cani e porci" .. nuk e keni iden si ndihesha e ai mengjes ishte me i veshtire se te tjeret pasi jo vetem kisha mbaruar zyrat me shpejt por isha edhe e pagjume ngaqe zonja per te cilen kujdesesha nuk kishte qene mire..
Me pas dhe pikerisht nga ajo thenje e asaj drejtoreshe kam punuar aq fort dhe jam aplikuar aq shume qe ta beja te ndihej ne faj, e kisha te nevojshme te kuptonte qe kishte gabuar..
Vitet kalonin dhe pas jo me shume se 10 vitesh nga ajo date, ajo drejtoreshe ishte poshte meje si gjerarki..
Nuk jam hakmarre dhe as nuk i kam thene kurre sa me ka vrare ajo fjali e atij mengjesi por kur mendoj jam e bindur qe fal asaj fjalie qe me preku ,punoj sot ketu dhe fal asaj fjalie qe me vrau aq shume u aplikova aq shume saqe bera vendin ku jam sot...
Te lexova me shume vemendje dhe me beso qe adhuroj shpirtin luftarak tendin .
Kush e ka perjetuar luften e klassave nuk e mposht me asgje.
Mbase eshte pikerisht kjo lloj sakrifice qe na ben ne njerez te drejte ne nje bote te padrejte.
Te pakten une jam krenare per ty qe je njeri i mire.... packa se e kupton apo jo dikush.
 
Jo per hakmarrje,por thjesht per kujtese duhet tja thuash ndonje dite ate fjali asaj ish drejtoreshes per te treguar sesa e afte dhe e lumtur je ti me boten perreth.
Ejj ti je me shpat te xhepi vogel 😂😂😂 dmth je kshu si un gozhda me plumb apo se ka kshu 🤣🤣🤣
 
Ne te largetin vit 2004, isha studente dhe njekohesisht beja tre pune per tu vetembajtur , ne oren 5 te mengjesit ngrihesha e pastroja zyra, nga kjo pune qe mbaronte ne 8 kohen per tu bere gati dhe ne 9 niste jeta e studentit deri ne 4.30 ... 5 te pasdites nga ajo ore pastroja shkalle te pallateve te ndryshme e naten kujdesesha per dy pleq..( plus weekendet ne nje guzhine ne nje pike tiristike afer qytetit tim)
Ne 2004 zgjedh te bej praktiken ne nje qytez afer meje per te qene komode si per punet po ashtu edhe largesine ( llogorisja edhe benzinen )
Diten e pare qe jam prezantuar ne ate insitut drejtoresha telefonoj ne xyren qendrore me dokumentet e mija nder duar dhe perdori tekstuallisht kete fjali..." tani me sillni edhe qen e derra- adesso mi mandate cani e porci" .. nuk e keni iden si ndihesha e ai mengjes ishte me i veshtire se te tjeret pasi jo vetem kisha mbaruar zyrat me shpejt por isha edhe e pagjume ngaqe zonja per te cilen kujdesesha nuk kishte qene mire..
Me pas dhe pikerisht nga ajo thenje e asaj drejtoreshe kam punuar aq fort dhe jam aplikuar aq shume qe ta beja te ndihej ne faj, e kisha te nevojshme te kuptonte qe kishte gabuar..
Vitet kalonin dhe pas jo me shume se 10 vitesh nga ajo date, ajo drejtoreshe ishte poshte meje si gjerarki..
Nuk jam hakmarre dhe as nuk i kam thene kurre sa me ka vrare ajo fjali e atij mengjesi por kur mendoj jam e bindur qe fal asaj fjalie qe me preku ,punoj sot ketu dhe fal asaj fjalie qe me vrau aq shume u aplikova aq shume saqe bera vendin ku jam sot...
Thon qe jeta ka shum veshtirsi me vujtje sprova ulje ngritje dhe ulje teperta saqe vjen nje moment kur mendon qe cdo gje mori fund e vlere ska me asgje ! Ndihesh sikur shpatullat ste perballojne as " peshen "me te vogel te veshtirsive hehh !😁 🤨 dhe del.nje shtyse sado e vogel qe ty te jep kurajo per te vazhduar me tej .... ne veshtirsite e medha lindin njerzit me te sukses'shem !
 
Nuk më kujtohet ndonjë ngjarje me hollësi që mund të ketë ndikuar dhe të ketë qenë për mua një shtytje e fortë në jetë. Por një shtysë e fortë për mua janë prindërit e mi, sidomos babai, i cili nuk jeton më. Kur shkoj tek varri i tij, provoj një ndjenjë, e cila është si një shtytje e fortë, si një detyrim për të përmbushur dëshirat e tij. Dhe nuk do të jem i qetë deri sa t'i përmbush.
Edhe tani, kur arrij diçka, kaloj andej, sepse më duket se kam një vend për t'u rrëfyer dhe duhet ta njoftoj.
 
I kam njit me vinovil plaget :p
 
Hei 🥰 po mendoja shum ne kisha dhe un nje “histori suksesi” dhe me rezultoj qe se kam nje te till . Ne sensin qe te kem kaluar nje veshtirsi ne jete . Ne fakt kam pasur disa gjera ne jete por si rrall here nuk po mundem dot ti them , nuk po mundem dot ta shpre me shkronja historit e mia . Mbase ndonje dite do kthehem ketu dhe do jua tregoje . Mendoja se e kisha kaluar ate faze qe nuk shprehesha po si duket jo , thjeshte paskam gjetur njerzit e duhur per tu shprehur . Un nuk do ju tregoj nga vetja te pakten jo tani por doja tju thoja gjejeni nje person dhe flisni . Ndonje her te jesh “llafazane” eshte benefit . Duhet te shprehesh ca keni brenda ne shpirte se ndryshe zdo jeni kurr te qete. Kerkojeni ate person qe tju bej “llafazane/ë” dhe flisni e kur ta gjeni mos e leni kurrr te ik ❤️ ( ps se kam fjalen per te dashur Por per dike qe ti hapni zemren )
 
Electra, historitë personale të suksesit ngjajnë më tepër si mburrje se si tregime. Kështu që më mirë që nuk ke, ose nuk i tregon.
Historitë e vështirësive po, ato janë interesante dhe ia vlen të tregohen.
 
@Behgjeti te lutem kur jep komentin tende thuaj un mendoje jo eshte keshtu ose ashtu . Dhe cdo histiori suksesi eshte e veshtire . Plus pse mos te mburresh me suksesin tende ? Fundja ste ra nga qelli por e ngrite vete 😊
 
Electra, vetëkuptohet që për çdo koment që bëjmë, është mendimi ynë. Nuk është e nevojshme të vëmë firmën pas cdo postimi.
Kur nuk jane mendimet tona, japim burimin.
 
Ne fakt dikur, ne moshen 16 vjecare me eshte thene 1 fjale qe sot e 17 vjet me mbrapa me rrenqeth, Por, le te mbetet vec me mua! 😊😊

Di vetem qe Zoti ma vertetoi te kunderten! 😊😊😊
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top