Pika e dobet ….

Te gjithe kemi nje pike te dobet ne shpirt. E cila na shfaqet saher para syve , ne biseda , ne kujtime etj.
Ne kaq vite forum besoj se e njohim mjaftushem njeri tjetrin sa per te dhen nje mendim .
( gjithmone brenda etikes)

Cila Eshte sipas jush pika e dobet e antarit lart ?

Nese Kjo teme ekziston mund ti bashkoni .😊

P.s besoj se piken time te dobet e din kush me njeh sado pak . 😬
 
Njerezit qe mbajne fjalen, ata qe kane bese, ata qe kane etike, zgjuarsi, mencuri dhe nuk e dredhin si u leverdis.
Njerezit qe dine te trajtojne te gjithe, jo vetem sipas interesit.
Njerezit qe mbrojne dhe japin doren kur rrezohesh pa prekur toka gjurin.
Njerez qe nuk behen turme.
Njerez qe duan nje shpirt qe nuk ka tjeter te jape vec dashurise.
Njerez te varfer por te pasur ne zemer.
Njerez qe japin dhe kur nuk kane.
Jetimet qe me syte e fikur shohin perreth per nje perqafim.
Njerez qe nuk poshterojne dhe nuk sillen keq pse ashtu u do bishti.
Njerez qe mirekuptojne e thone si je, thjeshte per te kuptuar se ka dhe te tille.
Njerez qe nuk tregojne tavolinen plot kur ka tjere qe shohin e nuk nxjerrin muajin me buke.
Njerez te njerezishem qe na e zbukurojne diten me pranine dhe komunikimin me ata💫❣️
 
Njerezit qe mbajne fjalen, ata qe kane bese, ata qe kane etike, zgjuarsi, mencuri dhe nuk e dredhin si u leverdis.
Njerezit qe dine te trajtojne te gjithe, jo vetem sipas interesit.
Njerezit qe mbrojne dhe japin doren kur rrezohesh pa prekur toka gjurin.
Njerez qe nuk behen turme.
Njerez qe duan nje shpirt qe nuk ka tjeter te jape vec dashurise.
Njerez te varfer por te pasur ne zemer.
Njerez qe japin dhe kur nuk kane.
Jetimet qe me syte e fikur shohin perreth per nje perqafim.
Njerez qe nuk poshterojne dhe nuk sillen keq pse ashtu u do bishti.
Njerez qe mirekuptojne e thone si je, thjeshte per te kuptuar se ka dhe te tille.
Njerez qe nuk tregojne tavolinen plot kur ka tjere qe shohin e nuk nxjerrin muajin me buke.
Njerez te njerezishem qe na e zbukurojne diten me pranine dhe komunikimin me ata💫❣️
Une shkruajta pika e dobet per mua se nuk e dija qe duhej per anetarin me lart, sorry.

Tema: @Gaia

Vlerat dhe besa e njerezve.
 
Top