Pershendetje! Me duhet nje emer i vecante dhe i bukur shqip, per nje tip lokali-restoranti! Faleminderit paraprakisht! Do te me ndihmonit shume realis

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ma mbushe mendjen😁
Shiko fotografinë 1940054
Logon perpunoje, edhe shkrimin por dicka e tille do ishte e goditur😀

PS-Edhe kjo nuk eshte zgjidhja ime e pare por e treta😂
Dy te tjerat i ruaj per vete😝
Ti shkoje Rita Behadini e ti beje namin per kopjim. 🤣
 
Ti shkoje Rita Behadini e ti beje namin per kopjim. 🤣
Kush eshte kjo mi?
Presupozoj ndonjera qe ka kete emer ne lokalin e saj🤷‍♂️
Edhe sikur duhet pare nese e ka regjistruar si patente, por edhe nese e ka regjistruar me ca ndryshime mund ta anashkalosh.
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Kush eshte kjo mi?
Presupozoj ndonjera qe ka kete emer ne lokalin e saj🤷‍♂️
Edhe sikur duhet pare nese e ka regjistruar si patente, por edhe nese e ka regjistruar me ca ndryshime mund ta anashkalosh.
NGO... mollekuqja po ben namin ne Maqedoni🤕
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Falemindeerit, po une kerkoj dicka te vecante. per ide te vjedhura jeni te paret ;)
Here tjeter hapni syte mire e lexoni komentet te gjitha si rrjedh biseda se dilni bllof me keto replika.
Flm shume!
 
Top