Përse pankartat nuk e zgjidhin dot më problemin?

Sa keto vajza kane dale nga klasa kur nje pedagog ka bere koment seksist?
Unë po ☺ por e kam bërë nga frika se e dija që do më vinte radha dhe mua kur pedagogu në fjalë do më nxirrte para dërrasës së zezë dhe do bashkohej me çunat me komente seksiste ,madje e kisha aq makth orën e tij sa që kam bërë mungesa në lëndën e tij për 1 muaj deri sa ndryshova klasë dhe ika nga klasa e tij .Gjithsesi zërin nuk e ngriti asnjëra nga ne atë periudhë ,pas 1 viti mësova që e përjashtuan për pazaret e tezave të provimeve .

Ps: më pëlqeu shumë ky shkrim ?
 
191525693_583493582613265_7891370849810745206_n.jpgkjo foto e viteve 70. Ne jemi ala qenie primitive qe duam te europianizohemi duke qit cicat ke sheshi Skenderbej.
 
Top