"Nuk kemi burra"-Shteti që ofron shpërblime nëse martoheni me vajzat e tyre

-800-0-9a2af4c2ed84878d99e2243e4a87472f.jpeg
Për rritjen e popullsisë së saj, qeveria suedeze ka marrë nismën për të siguruar të ardhura mujore prej 1,800 dollarë për çdo të huaj që hyn në martesë të shenjtë me një shtetase suedeze.

Ndërsa ideja tingëllon pak e sforcuar, qëllimi i saj është për shkak se popullsia është ndalur në rritje.Ndaj është edhe shqetësimi i qeverisë në përpjekjen për të kapërcyer “mungesën” e të rinjve në krijimin e një projekti për të rritur normën e lindjeve.

Masat e tilla nuk janë të reja, pasi qeveritë si Japonia dhe Kanadaja kanë zbatuar programe të ngjashme për shkak të plakjes së popullsisë.

Suedia ka një nga licencat më shumë “bujare” të atësisë botërore. Nëntë muaj me 80% të pagës (tre për babanë dhe nënën, si dhe tre të jetë e ndarë në mes të dyve).

Sot.com.al
 
Shiko fotografinë 1922572
Për rritjen e popullsisë së saj, qeveria suedeze ka marrë nismën për të siguruar të ardhura mujore prej 1,800 dollarë për çdo të huaj që hyn në martesë të shenjtë me një shtetase suedeze.

Ndërsa ideja tingëllon pak e sforcuar, qëllimi i saj është për shkak se popullsia është ndalur në rritje.Ndaj është edhe shqetësimi i qeverisë në përpjekjen për të kapërcyer “mungesën” e të rinjve në krijimin e një projekti për të rritur normën e lindjeve.

Masat e tilla nuk janë të reja, pasi qeveritë si Japonia dhe Kanadaja kanë zbatuar programe të ngjashme për shkak të plakjes së popullsisë.

Suedia ka një nga licencat më shumë “bujare” të atësisë botërore. Nëntë muaj me 80% të pagës (tre për babanë dhe nënën, si dhe tre të jetë e ndarë në mes të dyve).

Sot.com.al
Ja kur lind femer e humb rastin :)
 
Cfare shperblimi do te ofrohet ne qofte se martohemi me 7 apo me shume Suedezka ?
A ofrohet cmim shumice apo ka edhe shperblim te dyte per veshtiresi pune?

I mirfomuari te na beje me dije qe te kemi mundesi te ndricojme shpirtin dhe xhepin.
 
Nese prezantohesh me nickun qe mban ketu ...nje ze prane jush... prane 7 suedezeve...
Ps.thnx per respektin
Un po pyesja per nje shok.
Po te doja me u prezantu me to do te perdorja nofken: NjeBisheMisdisJush dhe e kuptonin vete ato por nuk du vete se jemi cuna me respekt.
 
Top