Një njeri i mirë lind apo bëhesh? Dhe çfarë mendoni apo besoni ju për mirësinë dhe njerëzit e mirë?

Një njeri i mirë ka lindur i mirë dhe kurrë nuk mund ndryshojë për shkak të zemërimit ose zhgënjimit që jeta apo njerëzit e fëlliqur të kësaj toke të vyshkur, e gjunjëzojnë me të padrejtë.
Por në finale, përsëri njeriu i mirë do tejkalojë peshën e hidhërimit dhe pse ndonjëherë mund të reagojë sipas situatës.
Të pergjigjet me nerva, apo egër!
Dhe nëse dikush me të vërtetë thotë se ai ka ndryshuar!
Atëherë kjo do të thotë se ai kurrë nuk ishte një njeri i mirë sikur dhe dukej.
Askush dhe asgje nuk e ndryshon mirësinë e lindur dhuratë prej Zotit.
Kush është njeri i mirë nuk e thotë vetë ai,
Por, thuhet nga njerëz që e kanë përjetuar dhe njohur atë ndër vite...
 
Njeri i mire behesh nuk lind….ajo qe mendoj dhe besoj per njerzit e mire eshte qe ata njerez e kane besim ne vetvete qe duhet te jesh i mire …ate besim e kane te fituar nga familja pike se pari dhe pike se syti nga vete jeta pastaj
 
Njeri i mire behesh nuk lind….ajo qe mendoj dhe besoj per njerzit e mire eshte qe ata njerez e kane besim ne vetvete qe duhet te jesh i mire …ate besim e kane te fituar nga familja pike se pari dhe pike se syti nga vete jeta pastaj
Une besoj se ne lindim te mire te gjithe, pastaj rruges disa e ruajne veten dhe mbeten te mire, te tjete zgjedhin rrugen tjeter (kjo ne varesi te rritjes se tyre sic e thua dhe ti; familja,jeta,etj)

p.s. sikur e kemi disktuar ne 1 teme tjeter mduket njeriun e mire kshuqe spo perseritem ne komente.
 
Une besoj se ne lindim te mire te gjithe, pastaj rruges disa e ruajne veten dhe mbeten te mire, te tjete zgjedhin rrugen tjeter (kjo ne varesi te rritjes se tyre sic e thua dhe ti; familja,jeta,etj)

p.s. sikur e kemi disktuar ne 1 teme tjeter mduket njeriun e mire kshuqe spo perseritem ne komente.
Un per vete kam lind dhe i bukur kshu mka tan mama …kur me qonin infermieret te mama i thoshin kte 17 ke kte bukuroshin 😍😍😂😂😂😂😂
 
Njeriu e ka mirësinë të lindur.
Njeriu i drejtë sado të kqija ti bësh,ai nuk do të hakmerret
Nuk ka të bëjë familja,apo shoqëria me mirësinë e individit.
Mirësine e ke në shpirt,sado sfida të të japë jeta.
Ti sërish je njeri i mirë.
 
Njeriu e ka mirësinë të lindur.
Njeriu i drejtë sado të kqija ti bësh,ai nuk do të hakmerret
Nuk ka të bëjë familja,apo shoqëria me mirësinë e individit.
Mirësine e ke në shpirt,sado sfida të të japë jeta.
Ti sërish je njeri i mirë.
Shume e vertete😊
 
Top