Një bark i sheshtë arrihet kështu

Vajza

NocturnalMoron
Staf në FV.AL
Adm
Qefe qefe kjo dynja.mu sme pelqejne meshkujt si stek bilardoje.me pelqejne te kem ku tja ngul dhembet dhe thojt 😂😂😂
Të ketë shpatulla po të jetë i plot po, ama bark të ketë jo. Në bark nuk ngulet thonjtë, un ne shpinë dua tja ngul lool
 
Top