Ndezen mediat në Greqi”: Amerika i ndihmoi shqiptarët e Maqedonisë

legjenda

Tetova
Ngjarjet e fundit në Maqedoni dhe dhuna në Kuvendin e Maqedonisë kanë nxitur reagime të të gjithë botës ku mediat kanë shkruar për ngjarjet, ndonjëherë me objektivitet e ndonjëherë me anime, shkruan Telegrafi Maqedoni, përcjell Flaka.
Këtë herë ju sjellim disa nga titujt e mediave greke që këtë situatë e përshkruajnë si: Ndihmë e Amerikës për shqiptarët e Maqedonisë.
Gazeta ditore ”Real” ka pasur titullin kryesorë ”Intervenim i Amerikës në të mirë të shqiptarëvë – Nacionalistët luftojnë”.
E përditshmja tjetër ”Dimokratija” shkruan ”Kaosi në Maqedoni është vepër e George Soros”.
Edhe media tjera kanë njoftuar se ngjarjet në Maqedoni janë shqetësuese për Atinën zyrtare dhe se presin që kjo mos të ndikojë në vendet fqinje.
gazeta-greke-750x395.jpg
http://www.shqiptari.eu
 
Last edited by a moderator:

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Akoma se ka kuptuar Griqija :p qe Amerika punon per forcimin e faktorit Shqiptar ne Ballkan... ;)
 
Top