Monedhat dhe Kartmonedhat e Shqiperise

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
Monedhat e Gjyshit.
Un kam fillu me shit napolonat qe me ka lan gjyshi po ju a ju ka lan gja gjyshi ,ose a keni monedha te vjetra Shqiptare ose te huaja.

20240602_220150.jpg
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top