Mbylle gojën.

Mëso t'a mbyllësh gojën.

Do të blesh një shtëpi? Mbylle gojën.
A do të blesh një makinë? Mbylle gojën.
Po martohesh?
Mbylle gojën
A duhet të udhëtoni diku? Mbylle gojën.
Keni një lidhje të re dashurie?
Mbylle gojën.
Jeni promovuar në punë? Mbylle gojën.

99% e rasteve që ëndrrat tona nuk realizohen është për shkak të gjuhës sonë, ne nuk arrijmë t'i ndajmë projektet tona me njerëz që thonë se na duan "familjen" ose "miqtë". Zilia është më e keqe se çdo gjë... Ndaj MBYLLE GOJËN!

Punoni dhe lërini të gjitha të ndodhin në kohën e duhur dhe në momentin e duhur. Dhe mos harroni kurrë: shumica e të ashtuquajturve "miq" tuaj duan t'ju shohin mirë, por kurrë më mirë se ata!

E vertetë...që duhet mbyllur goja 🤔?

Mbylle gojën by anunnak 👍
 
Mëso t'a mbyllësh gojën.

Do të blesh një shtëpi? Mbylle gojën.
A do të blesh një makinë? Mbylle gojën.
Po martohesh?
Mbylle gojën
A duhet të udhëtoni diku? Mbylle gojën.
Keni një lidhje të re dashurie?
Mbylle gojën.
Jeni promovuar në punë? Mbylle gojën.

99% e rasteve që ëndrrat tona nuk realizohen është për shkak të gjuhës sonë, ne nuk arrijmë t'i ndajmë projektet tona me njerëz që thonë se na duan "familjen" ose "miqtë". Zilia është më e keqe se çdo gjë... Ndaj MBYLLE GOJËN!

Punoni dhe lërini të gjitha të ndodhin në kohën e duhur dhe në momentin e duhur. Dhe mos harroni kurrë: shumica e të ashtuquajturve "miq" tuaj duan t'ju shohin mirë, por kurrë më mirë se ata!

E vertetë...që duhet mbyllur goja 🤔?

Mbylle gojën by anunnak 👍
Nuk i heq asgjë asaj që ke shkruar ti mësipër,edhe unë kështu mendoj "goja duhet mbyllur" 🤍
 
E vërtetë është:(:(
Sa herë kam bërë plane dhe mund t'ia kem treguar dikujt,nuk më janë realizuar🤫🤫😞😟
Ndaj mos ia tregoni askujt.
Puno në heshtje derisa të rregullosh gjithshka.
 
Mëso t'a mbyllësh gojën.

Do të blesh një shtëpi? Mbylle gojën.
A do të blesh një makinë? Mbylle gojën.
Po martohesh?
Mbylle gojën
A duhet të udhëtoni diku? Mbylle gojën.
Keni një lidhje të re dashurie?
Mbylle gojën.
Jeni promovuar në punë? Mbylle gojën.

99% e rasteve që ëndrrat tona nuk realizohen është për shkak të gjuhës sonë, ne nuk arrijmë t'i ndajmë projektet tona me njerëz që thonë se na duan "familjen" ose "miqtë". Zilia është më e keqe se çdo gjë... Ndaj MBYLLE GOJËN!

Punoni dhe lërini të gjitha të ndodhin në kohën e duhur dhe në momentin e duhur. Dhe mos harroni kurrë: shumica e të ashtuquajturve "miq" tuaj duan t'ju shohin mirë, por kurrë më mirë se ata!

E vertetë...që duhet mbyllur goja 🤔?

Mbylle gojën by anunnak 👍
Hajj
Jam dhe sjam dakort me kte Annunak.
Sepse un flas kur duhet dhe per nje synim te mire pavaresisht se *miqte* mund ti pelqej ose jo . E dua shume drejtesine dhe mikun tim . Kur shoh ate mire un ndjehem Edhe me mire .
Nese e shoh gabim tja shkul veshin dhe kjo te jete reciproke.
Nese e shoh qe e marrin per budall/e tja hap syt. Dhe Kjo anasjelltas .
E dua lirine e tij njelloj si timen .
E dua sinqeritetin e tij ashtu si timen .
Dua te jet i vertete ashtu si une.
Me pelqen reciprocitet ….reciprocitet Thash e jo interes.
Se un kte fjale se njoh fare.

Ndaj jam dhe sjam dakort me fjalen mbylle gojen . Te pakten jo ne kte aspekt .

Per te tjerat jam pjeserisht dakort .
Pikat do shqyrtohen nje e nga nje dmth.😬

Urime per temen Lauri .
E pamundur mos behesh pjes diskutimi ne te .😜
 
Rri se po fola une 🤭😝
Dmth un flas po kur nuk flas un prap konsiderohet se flas sepse nuk flas po nuk kam ca me fol.🤪
Rendsi ka qe jan te vërteta 😬😜
 
Mos kini frike nga e folura!
Flisni te verteten, qofte ne ndjenja, veprime apo realizime.
Dhe kjo ju jep fuqine absolute mbi ' gojen tuaj'.
 
Hajj
Jam dhe sjam dakort me kte Annunak.
Sepse un flas kur duhet dhe per nje synim te mire pavaresisht se *miqte* mund ti pelqej ose jo . E dua shume drejtesine dhe mikun tim . Kur shoh ate mire un ndjehem Edhe me mire .


Ndaj jam dhe sjam dakort me fjalen mbylle gojen . Te pakten jo ne kte aspekt
Jo ti flet kur të teket ty ..🗣️
Miku/ja i mirë t'a thotë mënjëherë kur ka diçka...jo pas një viti ;) për hirë të një apo tjetër aleance 🙄🤷
Ps Lauri është individualist...nuk përzihem me aleanca..
 
Jo ti flet kur të teket ty ..🗣️
Miku/ja i mirë t'a thotë mënjëherë kur ka diçka...jo pas një viti ;) për hirë të një apo tjetër aleance 🙄🤷
Ps Lauri është individualist...nuk përzihem me aleanca..
Jo un flas ne momentin e duhur . I lej gjerat te rrjedhin natyrshem e kur shoh qe teprohet aty flas.
Un skam aleanca dhe miku me i mire i imi Eshte vetja ime .
Ajo /ai qe nuk me sheh si i tille dmth si aleat mund ti bashkohet po kurre nuk do jet uni im pasi njerezit sot sapo i prishet pak interesi nuk te njohin me . 🤷‍♀️
Ndaj un flas kur duhet dhe ku ja vlen .
Nese bie ne vesh te shurdher se rruj hic i le te vrasin veten .
Kshu jam une dmth 😉
 
Jo un flas ne momentin e duhur . I lej gjerat te rrjedhin natyrshem e kur shoh qe teprohet aty flas.
Un skam aleanca dhe miku me i mire i imi Eshte vetja ime .
Ajo /ai qe nuk me sheh si i tille dmth si aleat mund ti bashkohet po kurre nuk do jet uni im pasi njerezit sot sapo i prishet pak interesi nuk te njohin me . 🤷‍♀️
Ndaj un flas kur duhet dhe ku ja vlen .
Nese bie ne vesh te shurdher se rruj hic i le te vrasin veten .
Kshu jam une dmth 😉
Po pra po. Mirëmëngjes o interes i thënë kësaj.
Ti flet sipas interesave tua...sipas interesave të aleancave që ke në momente të duhura 🤷
 
Po pra po. Mirëmëngjes o interes i thënë kësaj.
Ti flet sipas interesave tua...sipas interesave të aleancave që ke në momente të duhura 🤷
Ti me njeh mjaftueshem ta dish qe un skam interes per asnje . E as objektiva virtuale sepse skerkoj asgje nga askush se sja kam nevojen.
As nevoj as interes dhe sinqerisht vetem nga ty nuk près tme thuash * Miremengjes o interes*.

Nuk près me replika. Aleancen po sta kam kerkuar kurre dhe aq me shume pas ktyre mendimeve qe thé per mua ( Edhe Pse nuk po arrij ta besoj akoma ). Po e imagjinoj pse-n.
Qofsh mire .
 
Ti me njeh mjaftueshem ta dish qe un skam interes per asnje . E as objektiva virtuale sepse skerkoj asgje nga askush se sja kam nevojen.
As nevoj as interes dhe sinqerisht vetem nga ty nuk près tme thuash * Miremengjes o interes*.

Nuk près me replika. Aleancen po sta kam kerkuar kurre dhe aq me shume pas ktyre mendimeve qe thé per mua ( Edhe Pse nuk po arrij ta besoj akoma ). Po e imagjinoj pse-n.
Qofsh mire .
Hahaha tema është "mbylle gojën" jo hape gojën 😄🤭
Duhej të kalonte kjo temë pa asnjë koment 😬😜
 
Nevo tema fliska per zilini qe aq me shum te tregosh aq me keq te marrin msysh 🤣
E di se e pata lexuar temen, kur shkrova komentin, personalisht duke mbeshtetate ate qe kam shkruar, automatikisht hedh poshte pjesen e zilis.
Normalisht ne s'duhet as ti besojme as ti mendojme gjera tilla ne ate drejtim.
 
Mëso t'a mbyllësh gojën.

Do të blesh një shtëpi? Mbylle gojën.
A do të blesh një makinë? Mbylle gojën.
Po martohesh?
Mbylle gojën
A duhet të udhëtoni diku? Mbylle gojën.
Keni një lidhje të re dashurie?
Mbylle gojën.
Jeni promovuar në punë? Mbylle gojën.

99% e rasteve që ëndrrat tona nuk realizohen është për shkak të gjuhës sonë, ne nuk arrijmë t'i ndajmë projektet tona me njerëz që thonë se na duan "familjen" ose "miqtë". Zilia është më e keqe se çdo gjë... Ndaj MBYLLE GOJËN!

Punoni dhe lërini të gjitha të ndodhin në kohën e duhur dhe në momentin e duhur. Dhe mos harroni kurrë: shumica e të ashtuquajturve "miq" tuaj duan t'ju shohin mirë, por kurrë më mirë se ata!

E vertetë...që duhet mbyllur goja 🤔?

Mbylle gojën by anunnak 👍
Dakortesohem me cdo fjale!
 
Dakortesohem me cdo fjale!
Miguel Herrera Win GIF

@Lauri në këto momente 🤣
 
Top