Lëre, lëre t'a mbajë..

Lauri

Anunnak
... Lëre të mbajnë atë që të morën. Nëse i ke dhënë dashuri dhe është larguar lërini ta mbajë atë ... Nëse i ke dhënë kohë dhe është larguar, lërini, kujtimet le të mbeten... Nëse i ke dhënë ditë të tëra, muaj dhe madje vite të jetës suaj, lërini të ruaj gjithë dashurinë që i keni dhënë gjatë asaj kohe... Mos u grind për këtë, mos thuaj "Më ke borxh"....!
Pse e doni përsëri atë që ja ke dhënë?
Përderisa keni aftësinë për të prodhuar më shumë ...!
Lërini, ka nevojë ta mbajnë ato që ja ke dhënë.
Duhet të kuptojmë se vlera e dashurisë sonë nuk varet nga ajo që bëjnë të tjerët me këtë dashuri që dhurojmë. Lërini t'a mbajnë atë që ju morën, ndoshta u duhej, ndoshta i ndryshoi jetën, ju nuk mund t'ia hiqni.
A nuk është e bukur kjo?
Edhe kur të jepnin vetëm dhimbje, në këmbim, ti përsëri vetëm me dashuri i dhe..🤷
IMG_20220111_123447.jpg
(Almanaku i shtrigave)
 
Lerini ti mbajne te gjitha, vec mos ji fare te japesh serish aty ku nuk e meritojne 😁

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Japim shume dhe e keqperdorin. Ne te semes !

Mua babi me ka mesuar qe kur jap dicka mos près gje ne kthim . E kur nuk pret dicka nuk te ngel dora bosh….kur nuk ka qen dicka frytedhenese dhe ska te ardhme nuk ka ekzistuar kurre kshuqe skip! Nuk ben per mua !
Ai/ajo do ngelet borxh per ate qe mori Por nuk diti ta mirembaje.😬
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 2 25.0%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 5 62.5%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top